Hus för Köp i Deià, Spanien

Deià
Villa • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 293 Kvadratmeter • ref.: MDR00350/10947
45 747 267 SEK
Denna fantastiska lyxvilla, belägen i det fantastiska området Cala Deià, fängslar med sin panoramautsikt över havet och bergen. Bara några steg från stranden har denna unika fastighet en privat uppfart som går från villan till en privat strand, vilket skapar en exklusiv anslutning till de paradisiska kustomgivningarna. Denna exklusiva väg säkerställer att invånarna njuter av maximal avskildhet och komfort när de flyttar från sitt hem till den fridfulla stranden.

Villan erbjuder en unik upplevelse där naturen harmoniskt blandas med elegans.
Poolen erbjuder en fantastisk extra touch till villan där du kan njuta av den tidigare nämnda utsikten.

Utanför har den också ett picknickområde där du kan tillbringa tid med följeslagare i vinden och äta en god måltid utomhus.

Villan, fördelad på två våningar, uppvisar en omsorgsfullt utformad arkitektur som förmedlar en exklusiv och välkomnande rustik atmosfär och håller en hög omsorgsnivå i varje detalj. Med tre stora dubbelrum erbjuder bostaden ett intimt och lyxigt utrymme för boende och deras gäster.
På bottenvåningen hittar vi ett stort vardagsrum öppet mot köket med ett amerikanskt koncept och ett rum för att välkomna gäster, samt två andra rymliga dubbelrum förberedda för vila.

Under sommaren säkerställer luftkonditioneringssystemet en sval och bekväm miljö, medan uppvärmningen under vintermånaderna ger en varm och mysig atmosfär. Denna villa erbjuder inte bara ett hem, utan en exceptionell boendeupplevelse, där elegans möter komfort i en ojämförlig miljö.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende293 Kvadratmeter
Tomt1600 Kvadratmeter
Balkong
Möblerad
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Luftkonditionering
Trädgård

Deià

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
Panorama utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data