Möblerade Waterfront Hotel Concept Apartments i Bodrum

Turgutreis
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 97 Kvadratmeter • ref.: BJV-00257-28176
7 910 865 SEK
Lägenheter till salu i Bodrum Turkiet med vattnet och hotellkoncept

Lägenheterna ligger i Bodrum Turgutreis. Turgutreis är den näst största Bodrumhalvön i regionen. Förutom att vara känt för sina 5 km långa sandstränder, restauranger och barer, har området sociala faciliteter och shoppingpunkter för människor som föredrar att bo där i 12 månader. En av de största turkiska hamnarna ligger i Turgutreis. Det finns tillgång från hamnen med färja till den närliggande grekiska ön Kos. Det finns marknader, kaféer, restauranger, banker, apotek och sjukhus för att tillgodose dina dagliga behov inom gångavstånd.

Lägenheter till salu i Bodrum Turkiet ligger 6 km till en av Turkiets största hamnar, 20 km till Bodrums statliga sjukhus, 21 km till Bodrums centrum, 20 km till Halikarnassos mausoleum som anses vara ett av världens sju underverk och 57 km till Bodrums flygplats.

Hotellkonceptet med lägenheter vid vattnet till salu ligger i ett femstjärnigt hotell. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter; inomhus- och utomhuspooler, vattensporter, restauranger, bar, spa, gym, massagerum, turkiskt bad, mötesrum och lägenhetsägare kan använda alla faciliteter. Femstjärniga hotellägenheter föredras av inhemska och utländska semesterfirare och erbjuder en mycket fördelaktig investeringsmöjlighet med höga hyresintäkter.

Möblerade lägenheter har ett, två eller tre sovrum, ett vardagsrum, en balkong eller uteplats, ett kök med öppen planlösning och två badrum.


BJV-00257

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende97 Kvadratmeter
Totalt121 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Swimmingpool

Turgutreis

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2009