Fristående villor i ett projekt med köpcentrum i Bodrum Momgular

Mumcular
Hus • 4 rum • 3 säng. • 2 bad. • 90 Kvadratmeter • ref.: BJV-00167-22077
3 373 605 SEK
3 036 244 SEK+337 360
Fristående villor med privat pool och privat trädgård i Bodrum Mumgular

Momgülar ligger nära Bodrum-Milas flygplats och erbjuder möjlighet till ett lugnt liv i kontakt med naturen genom röda tallskogar. Momgülar, ett av de mest utvecklade områdena i Bodrum på senare tid, har blivit ett av de mest föredragna områdena på Bodrumhalvön att bo i tolv månader efter de investeringar som gjorts i området. Momgular är en verkligt Egeisk stad med sin rena Egeiska luft och fruktträdgårdar.

Villor till salu i Bodrum ligger 12 km till havet, 20 km till Bodrum-Milas flygplats, 28 km till Bodrums centrum och 29 km till Milas State Hospital. Inom projektet där villorna ligger finns alla faciliteter du behöver i det dagliga livet som ett köpcentrum, restaurang, café, marknad och apotek.

Projektet, som är byggt på en markyta på 93 000 m², består av 253 enplansvillor, parhus och fristående villor med högt i tak. Projektet omfattar en gemensam pool, basketplan, tennisbana, utomhussportområde, turkiskt bad, spabastu, lekplats, parkering och säkerhetsfaciliteter dygnet runt, sju dagar i veckan. Villorna har ett smart hemsystem, en privat pool och separata trädgårdsfaciliteter.

Villor till salu i Mugla erbjuds med 3+1 planlösning. Den består av 1 vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 3 sovrum, ett omklädningsrum, 2 badrum, 1 balkong, en trädgård och en öppen parkeringsplats.


BJV-00167

Utrymmen

Rum4
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende90 Kvadratmeter
Totalt100 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Tennis

Mumcular

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Skogsutsikt
Vy över landskapet
TypHus
Byggår2024