Lägenheter till salu i familjeprojekt i Eyup Sultan

Topçular Mahallesi
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 87 Kvadratmeter • ref.: IST-00507-6561
4 560 216 SEK

Lägenheter till salu i ett komplex med rika bekvämligheter i Eyup Sultan Istanbul

Lägenheterna ligger i Eyup Sultan Istanbul, som har ett av de mest centrala lägena på den europeiska sidan. Eyup Sultan-området drar till sig uppmärksamhet med sin historiska struktur och de livsmöjligheter som den erbjuder. Projektet ligger nära kollektivtrafik och motorvägar och erbjuder enkel tillgång till både området och dess omgivningar.

Lägenheter till salu i Istanbul Eyup Sultan ligger inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter. Lägenheterna ligger 550 meter till Eyup Sultan-moskén, 1,3 km till Istanbul Shopping Mall, 1,6 km till TEM Highway Entrance, 1,7 km till Pier Lotte, 2,1 km till stranden, 3,4 km till Gyllene hornet, 5,2 km till E-5 Highway, 6,1 km till Miniaturk, 9,4 km till Topkapi Palace Museum och 13,2 km till Från Martyrbron den 15 juli och 39 km från Istanbuls flygplats.

Lägenheter med två sovrum med vardagsrum, separat kök, badrum, eget badrum och balkong. (Vissa lägenheter med två sovrum har en terrass.)

Lägenheter med 3 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger. (Vissa lägenheter med 3 sovrum har en terrass och en trädgård).

Lägenheter med 4 sovrum har ett vardagsrum, ett separat kök, ett badrum, ett eget badrum och 2 balkonger.

Lägenheterna har funktioner som ståldörr, dusch, bänkskivor i trä och keramik, köksapparater, spotbelysning och LED-belysning.


IST-00507

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende87 Kvadratmeter
Totalt140 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool

Topçular Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2023