LYXIG TAKVÅNING

Playa del Carmen, Av. CTM 30, Zazil-ha, 77710 Playa del Carmen, Q.R., Mexico
Takvåning • 3 rum • 4 bad. • 370 Kvadratmeter • Översta våningen
8 582 465 SEK

Upptäck zenit av lyx i Playa del Carmen med denna takvåning med 3 sovrum och 4,5 badrum, en arkitektonisk pärla som är till salu och omdefinierar kustens elegans. Från den exklusiva privata hissen som tar dig direkt till denna helgedom, utstrålar varje detalj i denna bostad överflöd.

Interiören är minutiöst utformad, med de 3 sovrummen som fungerar som privata tillflyktsorter, alla med eget badrum som erbjuder en personlig spaupplevelse. Gourmetköket, utrustat med bänkskivor i granit och avancerade apparater, blir hemmets epicentrum och inbjuder dig att skapa oförglömliga kulinariska stunder.

Det elegant inredda och möblerade vardagsrummet vetter mot en privat terrass med en unik pool och grill. Detta utomhusutrymme blir en oas av lugn, perfekt för att njuta av oförglömliga solnedgångar och middagar utomhus.

Denna takvåning utmärker sig också för sina gemensamma bekvämligheter, med en gemensam pool och palapa i de gemensamma utrymmena, vilket skapar en kollektiv oas för invånarna. Dessutom ger närheten till havet och den berömda 5th Avenue en speciell touch, så att du kan utforska det pulserande kustlivet och den unika shoppingen bara några steg bort.

När det gäller tjänster har takvåningen alla bekvämligheter, från internet till kabel-TV, för en komplett bostadsupplevelse. Tvättmaskin/torktumlare, diskmaskiner och andra apparater ger en touch av bekvämlighet till din livsstil.

Upptäck den och fördjupa dig i den kustnära sofistikering som bara denna enklav kan erbjuda.

G.A.

Utrymmen

Rum3
Badrum4

Ytor

Boende370 Kvadratmeter
Badkar
Balkong
Grill
Internet
Luftkonditionering
Matsal
Pool utomhus
Satellit-tv
Swimmingpool
Säkerhet
Trädgård
Tvättmaskin

Av. CTM 30, Zazil-ha, 77710 Playa del Carmen, Q.R., Mexico, Playa del Carmen