Lägenhet till salu i Lavaggiorosso, Italien Ligurien

Lavaggiorosso
Terrasslägenhet • 4 rum • 2 säng. • 1 bad. • 20 Kvadratmeter • Översta våningen • ref.: Antonio Sondrio
1 812 977 SEK

4 km från havet i Levanto och nära 5 Terre, i den typiska och karakteristiska liguriska byn Lavaggiorosso, säljer vi exklusivt en lägenhet belägen på tredje våningen i en historisk byggnad som restaurerades i början av 900-talet. Bostadsenheten ligger på tredje våningen med ingång till vardagsrummet (mezzanin enligt beskrivningen nedan), härligt och särskilt separat pentry, sovrum (med ytterligare en liten mezzaningarderob), badrum. Jag pratade om mezzaninen i vardagsrummet, med en anständig yta som rymmer en fransk säng och kan användas som ett andra sovrum, vilket leder till en härlig terrass med utsikt över de omgivande takåsarna. Huset har utsikt över dalen, med en suggestiv utsikt över de gröna kullarna i Levante (olivlundar) och andra typiska byar. Uppvärmningen är autonom, gas med panna och radiatorer.
Fastigheter som bör övervägas på allvar om du älskar de historiska centrumen i Ligurien och om du är villig att bo i en lugn och familjär dimension.
Pendelbussförbindelse med havet i Levanto och den suggestiva cykelvägen som förbinder Levanto, Bonassola och Framura. Vackra stigar, total avkoppling. 20 minuter från Cinque Terre. Tillfälle.
Energiklass G

Utrymmen

Rum4
Sovrum2
Badrum1
Badrum1

Ytor

Boende20 Kvadratmeter
Terass10 Kvadratmeter
Totalt76 Kvadratmeter
Internet
Snabbtelefon

Lavaggiorosso

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Norrläge
Söderläge
TypLägenhet
SkickBra skick
LägeVanlig
Byggår1899
OmgivningLugn, Grön
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data
NameAntonio Sondrio