Hus för Köp i Águilas, Spanien

Águilas
Hus i byn • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 273 Kvadratmeter • ref.: 21956/8253
4 449 770 SEK
Corporación Inmobiliaria Aguilas säljer denna magnifika cortijo bara 9 minuter från hjärtat av Aguilas. Denna cortijo på 273 m² erbjuder tre rymliga sovrum, två badrum, kök och vardagsrum / matsal.
Fastigheten är helt ny och har totalrenoverats till en mycket hög standard. Huset ligger på en inhägnad tomt på 2,5 hektar. Det har också ett garage. 11 km från golfbanan. Avstånd till Alicante flygplats: 170 km.
Kontakta oss idag för mer information och låt inte denna möjlighet gå dig förbi!

Águilas är en vacker hamnstad belägen i hjärtat av Costa Cálida. Dess sjöfartstradition kombineras nu med ett brett utbud av turistattraktioner, en av dess huvudattraktioner är dess omfattande kustlinje. Denna sjöfartsstad erbjuder besökare en omfattande kustlinje på 34 kilometer, ett faktum som tillsammans med en avundsvärd medeltemperatur gör det till ett av de viktigaste turistmålen i Murcia. Här finns avskilda vikar och stränder med spegelblankt vatten och några av Medelhavskustens bästa områden för dykning, tack vare den utmärkta klippiga havsbotten, särskilt på ön Fraile och i området vid klippan Cabo Cope. I omgivningarna kring Águilas kan man upptäcka andra platser med ovanlig skönhet, till exempel det skyddade landskapet Cuatro Calas. I Águilas festkalender är det värt att nämna dess karneval, som förklarats vara en festival av internationellt turistintresse.

Corporación Inmobiliaria är en fastighetsbyrå som är specialiserad på förmedling av köp och försäljning av fastigheter. Vi har för närvarande ett kontor i Águilas, i området Plaza de España. Tjugofem års erfarenhet garanterar vår professionalism och noggrannhet i utvecklingen av vår kommersiella verksamhet. Vi är för närvarande etablerade i Murcia stad, Lorca stad, Águilas, Almería kusten och Orihuela Costa, och vi har också en bred portfölj av första och andra hand fastigheter till ditt förfogande.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende273 Kvadratmeter
Tomt24000 Kvadratmeter
Grill
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage

Águilas

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
Vy över landskapet
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data