Investeringsmöjlighet i Kolasin: 4 * hotell till salu

Kolasin
Egendom • 13574 Kvadratmeter • ref.: 155
45 383 513 SEK
Upptäck Montenegros tjusning med denna senaste investeringsmöjlighet - ett framtida 4-stjärnigt hotell inbäddat i hjärtat av Kolasin! Kolasin är omgivet av de majestätiska bergen Bjelasica, Sinjajevina och Komovi och är ett paradis för naturentusiaster och erbjuder ett kontinentalt klimat året runt. Denna plats låter dig fördjupa dig i skönheten i norra Montenegro, där pittoreska landskap, charmig arkitektur och utomhusäventyr väntar.

Hotellinformation:

* Blandat hotell på en 8039 m2 tomt

* Nettoarea: 13 574 m2

* Projicerade våningar: 2P0 + P + 3 + Pk + T

* 117 enheter till salu och 81 hotellenheter att hyra

Projektet är redo att börja! Allt pappersarbete, inklusive färdiga installationer, vatten- och elanslutningar, är på plats. Byggansökan inlämnad och godkänd. Din investeringsresa börjar här!

Kolasin är mer än bara en stad; Det är en inkörsport till utomhuslycka! Vandrings-, skid-, snowboard- och mountainbikemöjligheter finns i överflöd i de omgivande bergen. Dina gäster kommer att ha oändliga stigar att utforska.

Kolasin har blivit ett stort turistcentrum, bekvämt beläget bara en halvtimme från Podgoricas huvudstad och mindre än en timme från havet. En strategisk position för att locka besökare under hela året!

Är du redo att ta vara på denna fängslande investeringsmöjlighet? Kontakta oss nu för mer information och ta det första steget mot en blomstrande satsning i hjärtat av Montenegro!

Egenskaper
*Luftkonditionering
* Nära till skidbackar
* Concierge-tjänster
* Designkoncept
*Hiss
* Utmärkt läge
*Möblerad
* Utsikt över bergen
*Parkering
* Lugnt område
*Turism

Ytor

Boende13574 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Hiss
Luftkonditionering
Möblerad
Parkering
Uppassare dygnet runt

Kolasin

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt