Lägenhet med ett sovrum med komfort i Erdemli, Mersin

Mersin
Lägenhet • 1 rum • 1 säng. • 1 bad. • 55 Kvadratmeter • ref.: MER-0084
538 656 SEK

Erdemli ligger i Turkiets vackra Mersin-provins och erbjuder den perfekta blandningen av naturlig skönhet och moderna bekvämligheter. Med sin fantastiska kustlinje, hisnande landskap och rika kulturarv är Erdemlı ett eftertraktat resmål för dem som letar efter en lugn och fridfull livsstil.

Låt oss nu presentera våra senaste projekt i Erdımli. Beläget bara 6,5 km från stadens centrum, erbjuder denna utveckling bekvämlighet och enkel åtkomst. Närmaste strand ligger bara 350 meter bort, så att invånarna kan njuta av sol, sand och hav på sin fritid. Närmaste flygplats ligger bara 95 km bort för dem som reser ofta, vilket garanterar enkel tillgång till inhemska och internationella destinationer. Dessutom är projektet bekvämt beläget mindre än 400 meter från närmaste marknad, vilket ger invånarna enkel tillgång till dagliga förnödenheter.

Detaljer om projektet

Detta magnifika 13-våningsprojekt har denna lägenhet med ett sovrum till salu. Varje enhet erbjuder fantastisk utsikt över staden och den omgivande naturen, vilket gör att invånarna kan fördjupa sig i skönheten i sin omgivning.

Invånarna i detta projekt kommer att ha tillgång till olika bekvämligheter, inklusive en pool och en barnpool, för ett uppfriskande dopp under varma sommardagar. Projektet erbjuder också gott om parkeringsplatser med ett parkeringsgarage och en öppen parkering. En generator finns tillgänglig för att säkerställa oavbruten elförsörjning i händelse av strömavbrott. Barnfamiljer kommer att njuta av lekplatsen, medan grillplatsen ger en idealisk miljö för utomhussammankomster. Projektet är utrustat med säkerhetsåtgärder på hög nivå, inklusive: Detta är ett brandlarmsystem, kameror och säkerhetspersonal dygnet runt, sju dagar i veckan, vilket garanterar säkerhet och sinnesfrid för alla boende. Andra funktioner inkluderar kabel-TV med satellitkanaler, en hiss för enkel tillgång till alla våningar och närhet till den närliggande busshållplatsen för bekväm transport.

Utrymmen

Rum1
Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende55 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Grill
Parkering
Swimmingpool

Mersin

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt