Välskött stuga för en liten familj eller för semester

1264 Saint-Cergue
Chalet • 3.5 rum • 75 Kvadratmeter • ref.: 1239329
4 895 664 SEK
Denna lilla DDP-stuga är den perfekta platsen för en liten familj eller en avkopplande semester. Inbäddat i en grönskande miljö erbjuder det en fridfull tillflyktsort från det hektiska tempot i stadslivet.

Blygsam i storlek och noggrant underhållen, du behöver inte oroa dig för större arbete som ska utföras, men lite uppfräschning. Med en trevlig uteplats, perfekt för grillning på sommaren eller för trädgårdsarbete med sina olika bilagor som erbjuder potential.

Även om stugan ligger en bit bort från staden, ligger den inom rimligt avstånd från grundläggande bekvämligheter. Området erbjuder en mängd olika utomhusaktiviteter. Tågstationen som förbinder Nyon St-Cergue ligger bara några meter bort till fots. Tillgång till stugan är direkt från den kantonala vägen, en riktig komfort.

Kort sagt, det är en exceptionell möjlighet att fly vardagen. Den förkroppsligar den rustika charmen och lugnet som många letar efter i ett hus på landet.

Så här fungerar det:

På bottenvåningen, 2 sovrum, ett duschrum med toalett och ett tekniskt rum

På plan 1 finns ett kök på vardagsrummet med balkong och en gästtoalett

En sovplats, kontor eller lekrum på vinden

Sedan utanför finns annex och parkeringsplatser tillgängliga

För mer information eller för ett eventuellt besök, skicka oss en begäran om en fil via formuläret på portalen eller direkt via e-post: info@stunkel-immo. Ch

Utrymmen

Rum3.5
Balkonger1

Ytor

Boende75 Kvadratmeter
Användbar95 Kvadratmeter
Totalt323 Kvadratmeter
Balkong
Bekvämligheter extraheras av AI.
Grill

Saint-Cergue

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår1987