Samhället vid vattnet | Enkel betalningsplan | Investerarnas affär

Dubai
Lägenhet • 1 rum • 2 bad. • 34 Kvadratmeter • Översta våningen • Tillgänglig från 2025-12-28
Pris på begäran

Omfamna ett nytt sätt att leva längs vattnet. Vatteninspirerat boende som inget annat.

En vitaliserande plats att kalla hem, där du vaknar varje dag i ett otroligt paradis vid vattnet. Med en glänsande Crystal Lagoon, orörd strand, livlig boulevard och underhållning i världsklass bara några steg bort, är detta ett helt nytt tillvägagångssätt för lägenhetsboende, noggrant utformat för de kräsna få.

- Lägenheter och radhus och lyxvillor och herrgårdar som vetter mot vattnet
- En magnifik stad med en glittrande kristalllagun som läggs till med 5-stjärnigt hotell
- Utomhus bio
-Sjukhus
-Operahus
- Fotgängarvänlig med gröna träd, landskapsarkitektur utan bilar, livlig köpcentrumatmosfär på bottenvåningen och matshoppingfestivalupplevelser på 1: a nivån från varje land med flera kulturella underhållning i varje landsområde.
-Livlig musik, konserter, underhållning, belysning från varje land för att välkomna 100 000 besökare dagligen med ett centrum för stora evenemang.

Med 155 km parkyta, en telestuga och fjärrkyla lovar vi en livsstil med bekvämlighet, komfort och fritid. Detta visionära samhälle blandar harmoniskt Venedigs charm vid vattnet med Dubais moderna lyx. Med rikliga vattenfunktioner, kulturella attraktioner och fritidsanläggningar strävar vi efter att vara ett nav för alla och en symbol för modernt lyxliv.

Stadens mest expansiva enskilda stadsbebyggelse. Samhället kommer att bli en del av en smart och futuristisk metropol som lovar en helt ny levnadsstandard. Över 136 hektar i grannskap kommer att bli en prestigefylld men ändå väl ansluten enklav.

 

Utrymmen

Rum1
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende34 Kvadratmeter

Dubai

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.