Magnifik gård till salu med stor mark på stranden av floden Manavgat i Antalya

Side
Gård • 70999 Kvadratmeter • ref.: 381100
39 280 200 SEK

🌿 Sammanflätad med naturen, magnifik utsikt: I hjärtat av Manavgat möts allt du letar efter ett underbart liv på denna unika gård! Beläget vid floden och intill Side, Antalyas berömda shopping-, nöjes- och turistcentrum, erbjuder denna vidsträckta jordbruksmark dig en oändlig upplevelse av livet.

🌊 Independent Living med utsikt över havet och bergen: I denna privata bondgård som omfamnas av naturen kan du njuta av ett självständigt liv samtidigt som du njuter av utsikten över havet och bergen. Denna stora mark, som består av huvudbyggnaden, gästhuset, uthusen, djurhem och växthus, kommer att ge dig och dina nära och kära oförglömliga stunder.

📍 Läge och enkel åtkomst: Denna gård, som ligger bara 5 km från Manavgats centrum, 12 km från den antika staden och teatern Side och 2 km från shoppingområdena, erbjuder också enkel tillgång till Antalyas flygplats. Gården, som också drar till sig uppmärksamhet med sin närhet till Manavgats vattenfall, underlättar tillgången till naturens skönheter.

🏡 Modern och utrustad: Huvudbyggnaden är utformad som en 3+1 möblerad bondgård, och alla typer av komfort och lyx beaktas. Varje rum i huset har utrustning som luftkonditionering, öppen spis, inbyggt kök, möbler, vitvaror. Du kan också sätta färg på ditt liv med extra faciliteter som bastu, turkiskt bad, biograf, spelrum och pool.

💡 Modern infrastruktur och miljövänliga lösningar: Gården, som är utrustad med moderna infrastruktursystem som solenergisystem, vinterträdgård, vattentank, vattenbrunn, hydrofor, är också ett idealiskt alternativ för ett miljövänligt liv. Du kan göra ditt eget ekologiska jordbruk med ytterligare faciliteter som borrhål, bevattningssystem och växthus.

Kliv in i ditt drömliv med denna unika jordbruksmark och njut av moderna bekvämligheter medan du njuter av naturen! Ring oss för detaljerad information och tidsbokning. 🌟



Denna lista har automatiskt integrerats av RE-OS Real Estate MLS-programmet .

Ytor

Boende70999 Kvadratmeter
Totalt71000 Kvadratmeter

Side

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypKommersiell
OmgivningGrön