AG-DOM NC0001 - 307 - Stor fyrarumslägenhet med havsutsikt i ANGST Residence

Bordighera, Via Romana, 76, 18012 Bordighera IM, Italy
Ny lägenhet • 1 rum • 3 säng. • 3 bad. • 3th våning
21 872 688 SEK

Sedan 1887 har Angst varit en symbol för elegans och prestige, ett berömt vittne till den sekelgamla traditionen av aristokratisk gästfrihet. Från hotell till residens är charmen hos de gnistrande marmorn, den kolonnade vestibulen, den stora salen för mottagningar oförändrad. Du kommer inte bara att bo i en lägenhet, utan i ett stycke italiensk historia.

Det speciella med detta residens med utsikt över staden bland frodiga botaniska trädgårdar är den magnifika utsikten över havet och det omgivande landskapet och badar i det varma och naturliga ljuset från de soliga dagarna som aldrig tar slut. En raffinerad och noggrann restaurering av hotellets fasad och andra ikoniska designelement bibehåller romantiken i den ursprungliga strukturen. Bostaden vi erbjuder till salu har raffinerade inredningsdetaljer som gör den både till en trevlig boendemiljö och ett imponerande utrymme för underhållning.

Vi erbjuder till salu en unik lägenhet, en fyrarumslägenhet på mer än 180 kvadratmeter, med syd-nordlig exponering på tredje våningen i ANGST-bostaden, belägen på Via Romana i Bordighera.

Bostaden består av en stor hall till ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök utrustat med halvö och vardagsrum. Det skräddarsydda köket är fullt utrustat med toppmoderna apparater.
Det eleganta vardagsrummet leder till vinterträdgården, exponerad på norra sidan av fastigheten. I anslutning till vardagsrummet finns två dubbelrum, med referensbadrum, även med tillgång till vinterträdgården, från vilken du kan njuta av största möjliga lugn.
På den södra fasaden finns ett stort sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar, samt en balkong med en underbar utsikt över havsutsikten över Riviera dei Fiori.
Boendet kompletteras av ett gästbadrum med tvättstuga som ligger vid ingången till boendet.

De lyxiga ytorna och det höga taket ger en tidlös elegans. Materialet för renoveringen kan väljas av köparen på basis av en byggspecifikation.

Möjlighet till garage och källare.
En frodig botanisk trädgård på 15 000 m² för att återskapa den unika atmosfären i den ursprungliga parken.
Concierge, pooler, gym, gemensamma rum avsedda för gästerna.
Inga förmedlingsavgifter.

Utrymmen

Rum1
Våningar6
Sovrum3
Badrum3
Balkonger1
Terrasser2

Ytor

Totalt186 Hektar
Balkong
Fitnesscenter
Gästsviter
Hiss
Laddning av elfordon
Luftkonditionering
Matsal
Parkering
Pool inomhus
Snabbtelefon
Säkerhet
Terrass
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool

Via Romana, 76, 18012 Bordighera IM, Italy, Bordighera

Norrläge
Söderläge
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
TypLägenhet
SkickUtmärkt skick
LägeExtra lyx
Byggår2024
OmgivningLugn, Bostadsområde
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data