Hem med fängslande utsikt över bergen i Santa Lucia Boquete

Boquete
Möblerat hus • 3 säng. • 2 bad. • 156 Kvadratmeter
2 969 929 SEK

En charmig hörntomt hem bara 10 minuter från hjärtat av Boquete. Beläget i Santa Lucia, Volcancito, Boquete, Chiriqui, har detta fullt möblerade hus fängslande utsikt över bergen och kommer inhägnad.

När du anländer väntar en täckt parkeringsplats för en bil och en stengång. En pittoresk veranda med vita staket inbjuder dig att smutta på ditt morgonkaffe och sola dig i den hisnande bergsutsikten. Kliv in för att upptäcka ett välkomnande vardagsrum och matplats, med köket i en egen vrå, komplett med ett frukostbord.

De tre sovrummen, varav ett för närvarande fungerar som kontor, erbjuder mångsidighet. Kontoret har en dörr som leder till en liten terrass med utsikt över gården. Alla rum har garderober i trä. Till fastigheten hör även en stängd tvättstuga och två badrum.

Njut av de lummiga omgivningarna på gården, prydd med olika träd och prydnadsväxter. Boendet har till och med en vattentankreserv.

Om Santa Lucia
Santa Lucia, i Boquete, är ett eftertraktat område för dem som söker en idealisk boendeupplevelse. Bara 5 minuters bilresa eller en trevlig 30 minuters promenad från centrala Boquete, balanserar denna plats perfekt lugn med tillgänglighet.

Utforska Santa Lucia Country Club, som erbjuder en pool, tennis och avkopplande rekreationsutrymmen för din njutning. Överväg ett valfritt och prisvärt medlemskap för att främja samhällskontakter och skapa nya vänskapsband.

Det som skiljer Santa Lucia åt är dess engagemang för kvalitetsboende utan bördan av husägarföreningsavgifter. Platta gator och hisnande utsikt över Volcan Baru utgör en idealisk miljö för promenader och cykelturer. Höjden och mikroklimatet förbättrar den totala boendeupplevelsen, ger komfort och främjar en hälsosam livsstil.

I Santa Lucia hittar du inte bara ett hem utan ett samhälle som värdesätter en harmonisk blandning av lugn och pulserande liv. Upplev det bästa av Boquete i detta exceptionella hem.

"Casa Solution gav en mycket effektiv, ändamålsenlig och professionell service" – Mr. AH i North Carolina, USA

För mer information, en mer fullständig beskrivning och uppdaterade priser för denna fastighet, besök Casa Solutions hemsida.

Utrymmen

Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende156 Kvadratmeter
Tomt1009 Kvadratmeter
Möblerad
Parkering
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Internet
Swimmingpool
Tennis

Boquete

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Bergsutsikt