Lägenhet med havsutsikt till salu i Alghero, Italien

Alghero, Lungomare Valencia
Svit • 4 rum • 2 säng. • 2 bad. • 122 Kvadratmeter • 1st våning
5 719 649 SEK

Denna extraordinära bostad, som ligger på ett exklusivt läge, finns nu att köpa.

Hotellet ligger direkt längs Algheros pittoreska kust och erbjuder en unik panoramautsikt över den vackra Coral Bay. Bara 300 meter från den katalanska gamla staden, med sina charmiga gator, historiska kyrkor och gamla stadsmurar som smälter samman med vikens blå färg.

Läget för denna fastighet är helt enkelt spektakulärt, bara 50 meter från havet och omgivet av de två mest exklusiva hotellen på Sardinien, Carlos V och Villa Las Tronas.

Den hisnande utsikten, den frodiga medelhavsvegetationen, det kristallklara vattnet och den svala havsbrisen gör denna förtrollande fastighet till en dröm som kan levas.

Interiören i denna magnifika bostad, tillgänglig via en privat trappa, har ett stort och ljust vardagsrum, ett rymligt kök och en sovplats med två sovrum, två badrum och ett förråd.

Panoramaverandan, perfekt för välsmakande luncher och romantiska middagar vid havet, mäter cirka 20 kvadratmeter och erbjuder en hisnande utsikt över hela bukten.

De högkvalitativa detaljerna, de stora fönstren som låter naturligt ljus filtreras försiktigt, det hisnande panoramat och havsutsikten som också kan beundras inifrån lägenheten gör denna förtrollande fastighet till en riktig unik juvel i sitt slag.

Utrymmen

Rum4
Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende122 Kvadratmeter

Lungomare Valencia, Alghero

Panorama utsikt över hav
Västerläge
TypLägenhet
SkickUtmärkt skick
LägeHög standard
Byggår2010
KonstruktionstypBetong
OmgivningLugn, Bostadsområde
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data