Casa Llama del Bosque 37 Reserva Conchal, Guanacaste, Costa Rica

Brasilito
Hus • 4 säng. • 5 bad. • Bottenvåning
20 347 277 SEK

Detta vackra hem ligger på en kvarts hektar stor tomt med utsikt över golfbanan. Du går in i hemmet och har alla 3 sovrum med eget badrum på ena sidan och på den andra, köket, vardagsrummet och terrassen integreras perfekt med poolen och bubbelpoolen. Köket har en stor ö som smälter in i matsalen. Trädgården har ett magnifikt guanacasteträd som ger vackra fåglar nära hemmet. Terrassen har också en inbyggd grill och ett komplett poolbad med ett TV-område utomhus för att verkligen njuta av det costaricanska vädret samtidigt som du underhåller.
Det finns ett bekvämt garage för 2 bilar med gott om förvaring samt ett stort skafferi med ett extra kylskåp som kan låsas för att förvara personliga tillhörigheter. Ett komplett servicerum kommer väl till pass för en person du kanske har, en barnflicka eller hjälp med städning och matlagning.
Detta magnifika hem ligger i Reserva Conchal, en 2 300 hektar stor fastighet som är värd för 2 hotell; en Westin och en W, infrastruktur i världsklass, bra säkerhet, vandringsleder, tennis, pickle ball, skatepark, hundpark och en fantastisk strandklubb som erbjuder vattenleksaker som kajaker, SUP:ar, ett hälsocenter med toppmodern utrustning, spa, restaurang och bar, allt framför den världsberömda Playa Conchal med vit sand.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum5
Badrum1

Ytor

Tomt450 Kvadratmeter
Badkar
Diskmaskin
Garage
Grill
Internet
Luftkonditionering
Matsal
Möblerad
Parkering
Pool utomhus
Säkerhet
Tennis
Trädgård
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Gästsviter
Swimmingpool
Uppassare dygnet runt

Brasilito

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över trädgård