Utsökt lyxig lagun-front modern bostad - Casa B'alam

Placencia, GJQM+QRC, Vista Cove, Placencia, Belize
Möblerat hus • 4 säng. • 4 bad. • 826 Kvadratmeter • 2st våning • ref.: Century 21 Belize - Ezekiel Choc
21 843 418 SEK

Skäm bort dig själv med symbolen för lagunens liv, där överflöd möter lugn. Kliv in i en påkostad oas som omfattar 5 624 kvadratmeter minutiöst utformad bostadsyta.

Detta moderna mästerverk, med fyra sovrum och fyra badrum, är en sällsynt pärla inbäddad i det beliziska landskapet. Detta boende ligger vid lagunen i Vista Cove, bara 5 minuters bilresa från Placencias kommunala flygplats.

Fördjupa dig i lyx med högklassiga möbler och oklanderlig finish som pryder varje hörn av denna bostad. Det expansiva köket med öppen planlösning är fullt utrustat och inbjuder gästerna att delta i underhållande stunder. Hela hemmet är luftkonditionerat och sträcker sig över tre våningar.

Den tredje våningen är en riktig höjdpunkt, med en rymlig takbar, en täckt lounge och en matplats. Men vänta, det finns mer! Karibiska havet lockar bara en kort promenad eller cykeltur bort, eller en snabb bilresa om du föredrar det. För en uppfriskande svalka kan du dyka ner i infinitypoolen på 12,2 m.

Poolen erbjuder en idealisk distansarbetsinställning, insvept i den lugnande lagunbrisen och en distinkt karibisk atmosfär. Variation pryder inredningen med ett sortiment av träslag i hela hemmet. Marken har en imponerande 202 fot vattenfasad, oklanderligt anlagd för att höja fastighetens estetiska tilltalande.

Underhållningsmöjligheter finns i överflöd, från grillning på bakgården till ett utomhusgym och en vedeldad pizzaugn i lera. En 40-fots (12,2 m) båtbrygga följer graciöst med paketet, medan varvet erbjuder bekväm parkeringsplats.

Casa B'alam är för närvarande positionerat på inkomstmarknaden och kostar $1500 per natt. Om lockelsen med lyxigt boende lockar, kontakta din lokala mäklare Zeke på Century 21 Belize för att utforska denna exceptionella möjlighet.

Utrymmen

Sovrum4
Badrum4

Ytor

Boende826 Kvadratmeter
Tomt522 Kvadratmeter
Grill
Luftkonditionering
Möblerad
Parkering
Pool utomhus
Swimmingpool
Tvättmaskin

GJQM+QRC, Vista Cove, Placencia, Belize, Placencia

TypHus
Byggår2015
ID26535
NameCentury 21 Belize (Placencia)
Nummer+501 611 9353