Fantastisk herrgård med havsutsikt i ett utmärkt område i Marbella

Av. de Julio Iglesias, 12, 29660 Marbella, Málaga, Spanien
Hus • 17 rum • 15 säng. • 15 bad. • 2000 Kvadratmeter • ref.: AGP-00663-21603
411 312 887 SEK
Lyxig herrgård i huvudområdet i Marbella

Marbella är den charmiga destinationen på Costa del Sol, där lyx och lugn går hand i hand. Dess lyster har överträffat Spanien och har haft en inverkan på globala trender. Idag är det känt som en av de platser som njuter av vacker medelhavsluft, pittoreska stränder och många nöjesalternativ.

Herrgården ligger i ett stort område i Marbella, Golden Mile. Området har perfekta förbindelser för att få tillgång till nödvändiga bekvämligheter. Till exempel tar det cirka 3 minuter att nå sandstränder och 10 minuter till gamla stan och Puerto Banus. Estepona ligger 25 km bort, Malagas flygplats ligger 55 km bort och Malagas centrum ligger 65 km bort.

Herrgården till salu i Marbella, Spanien ligger på en stor upphöjd mark med en yta på cirka 9 000 kvadratmeter. Palatset har en speciell design som möter den traditionella stilen och moderna inslag. Det erbjuder unika upplevelser i rymliga bekvämligheter med välordnade trädgårdar, en pool med solbadplatser, en pub och en spansk tennisbana.

Det magnifika palatset med havsutsikt rymmer också ett fristående pensionat samt huvudbyggnaden. Det finns 7 sovrum, ett vardagsrum med öppen planlösning, en matplats och ett kök.

Interiören är uppdelad i 3 våningar och en användningsyta på mer än 2 000 m² i palatset. Den omsorgsfullt utformade herrgården återspeglar den traditionella andan i en mer modern och funktionell stil. Fantastisk utsikt är ett komplement till palatset. Det stora sovrummet har en naturlig trädesign i hela byggnaden och en balkong med evig utsikt över Medelhavet. Källaren har renoverats och omvandlats till ett multifunktionellt område som inkluderar hälso- och hobbyartiklar. Här finns ett biorum, ett spa med uppvärmd pool, en bar, ett massagerum, ett spelrum, ett toppmodernt gym, en bowlinghall, en kall avsvalkningspool och en pokersalong.


AGP-00663

Utrymmen

Rum17
Sovrum15
Badrum15
Balkonger3

Ytor

Boende2000 Kvadratmeter
Totalt2000 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Luftkonditionering
Möblerad
Swimmingpool
Tennis
Terrass

Marbella

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypHus
Byggår2022
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data