Möblerad villa nära golfbanor i Antalya Kadriye

Kadriye Belediyesi
Hus • 5 rum • 4 säng. • 3 bad. • 150 Kvadratmeter • ref.: AYT-03774-31764
4 371 519 SEK
Möblerad villa lämplig för fristående boende nära golfbanor i Kadriye

Villan ligger i Kadriyeh och är ett centrum för attraktion med många berömda sandstränder, golfbanor och hotell. Den världsberömda nöjesparken Antalya ligger också i Kadriye. Regionen erbjuder fördelaktiga investeringsmöjligheter eftersom hotellen betjänar miljontals turister årligen under sommaren och vintern.

Den privilegierade villan ligger inom gångavstånd från busstationen, marknader, golfbanor och köpcentra, 3 km till Belek och Kadriye centrum, 3,2 km till The Land of Legends, 4 km till Kadriye Beach, 27 km till Antalyas flygplats och 32 km till Antalyas centrum.

Villa till salu i Kadriye Antalya med 250 m² användningsområde och 500 m² total markyta med privat pool, stor trädgård och parkeringsplats för en bil. Villan består av 4 sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, 3 badrum, 4 halva badrum, en källare, 4 balkonger och 2 terrasser. Två sovrum i villan har eget badrum, och ett av dessa sovrum har bastu och jacuzzi. Villan kommer att levereras fullt möblerad. Villan är utrustad med en inbyggd uppsättning, elektriska apparater, 4 luftkonditioneringsapparater, TV, soffgrupp, balkongbord och stolsuppsättning, 2 matbord och 10 stolar totalt, 2 gasrör, 2 dubbelsängar, 4 bord, 3 skåp, ett arbetsbord och en stol, en dold soffa, elektriska persienner, hushållsradiatorer, satellit-TV, internetuppkoppling och säkerhetskameror.


VIT TYP-03774

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum3
Balkonger5

Ytor

Boende150 Kvadratmeter
Totalt170 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

Kadriye Belediyesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2010