Lägenheter i ett exceptionellt socialt komplex i Fuengirola

Torreblanca
Lägenhet • 4 rum • 3 säng. • 2 bad. • 74 Kvadratmeter • ref.: AGP-00639-19756
3 383 602 SEK
Lyxiga lägenheter i ett bostadsområde med pool i Fuengirola

Det semesterortsliknande bostadsområdet ligger på Costa del Sol, Fuengirola. Denna vackra kuststad har en unik atmosfär som blandar en modern livsstil med en välbevarad indonesisk kultur. Staden har ett milt klimat tillsammans med gott om solsken för att hålla din själ varm hela tiden. Området erbjuder ett stort utbud av sociala faciliteter med golfbanor, nöjescentra, 5-stjärniga hotell, restauranger som serverar läckra rätter och olika faciliteter för vattensporter och ridning. Väl utbyggda transportmedel här gör att du kan resa ostört. Det är ett av de klokaste besluten du kan ta att köpa en lägenhet i Fuengirola!

Komplexet ligger i Torreblanca, Fuengirola. Lägenheterna ligger bara 3 km från kusten och är inredda med alla typer av sociala bekvämligheter, 15 minuters bilresa från stadens centrum och det enorma köpcentret, 20 km från Málagas internationella flygplats, 30 km från Marbella och 40 km från Puerto. Panos.

Bostadskomplexet erbjuder rika bekvämligheter på plats tillsammans med ett lugnt vardagsrum. Komplexet är som en semesterort med utsikt över havet och bergen. Lyckliga invånare kan dra nytta av det fullt utrustade gymmet, bastun, samarbetsområdet, tvättservice dygnet runt, social klubb, 3 utomhuspooler, lekplats och anlagda trädgårdar i en unik tropisk stil.

Lägenheterna med öppen planlösning har upplyst interiör med stora fönster och privata trädgårdar. Prisvärda lägenheter har en parkeringsplats för en bil. Ytterligare parkeringsplats och förrådsutrymme som kräver extra betalning. Lägenheterna kommer att levereras med luftkonditionering och byggda kök.


AGP-00639

Utrymmen

Rum4
Sovrum3
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende74 Kvadratmeter
Totalt74 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering

Fuengirola

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
Havsutsikt
TypLägenhet
Byggår2025
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data