Lägenheter i säkert residens med havsutsikt i Izmir Konak

Halkapınar
Lägenhet • 5 rum • 4 säng. • 2 bad. • 171 Kvadratmeter • 2st våning • ref.: ADB-00029-34289
6 853 182 SEK
Lägenheter med havsutsikt nära sociala bekvämligheter och tunnelbana i Izmir

Lägenheter till salu ligger i Konak-distriktet i Izmir. Konak, ett av de populära områdena som lockar stort intresse från både lokala och utländska turister, med den berömda vandringsleden Cordon vid kusten, shopping- och nöjescentra, kulturella och historiska museer, internationella skolor och idrottsanläggningar.

Lägenheter till salu i Izmir Konak; 300 meter till närmaste sjukhus, 1 km till tunnelbane- och tågstationer, 1 km till Izmirbukten, 2 km till Kultur Park, 2,5 km till strandpromenaden, 3 km till Alsaangak färjehamn och universitet, 17 km till Adnan Menderes flygplats i fjärran

Bostadshuset med utsikt över Izmirbukten har en barnpool, gym, utomhuspool, bastu, spa, lekplatser, gemensam trädgård, solbadplatser, social klubb, vandrings- och joggingspår, matsal och mötesrum, receptionsservice, 24/7 säkerhetstjänster, övervakningskameror, inomhusparkering och kommersiella områden för att möta dagliga behov.

Lägenheterna är utrustade med funktioner som öppet och stängt kök, köksset, eget badrum, duschkabin, tvättstuga, balkong, terrass, garderob, golvvärme och kylsystem, smarta hus och centrala satellitsystem, ståldörr, PVC-fönster och Hilton-badrum.


ADB-00029

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum2
Balkonger2

Ytor

Boende171 Kvadratmeter
Totalt280 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering

Halkapınar

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
TypLägenhet
Byggår2024