Lägenheter inom gångavstånd till havet och bekvämligheter i Konaklı Alanya

Konaklı, Antalya
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 99 Kvadratmeter • ref.: AYT-03853-32962
2 569 683 SEK
Lägenheter till salu nära havet och bekvämligheter i Konaklı, Alanya

Konaklı, ett av de mest öppna områdena för utveckling och investeringar i Antalya Alanya, har nyligen blivit ett populärt centrum för boende. Konaklı kännetecknas av sitt hav och skönheten i sina naturområden, samt enkel tillgång till sociala bostadsområden.

Lägenheter till salu i Alanya Konaklı, 309 meter till Migros Market, 700 meter till Antalya-Alanya Highway, 1,4 km till havet, 2,42 km till Neva Outlet Konaklı, 7,5 km till Cleopatra Beach, 8,25 km till Celania Dolphin Park Marine Park, 10 km till Alanya, Incikum. Det är 12,60 km till Nature Forest Park, 13 km till Engikum Beach, 20 km till Demchay, 45 km till Manavgat-distriktet, 47 km till Side Old Town Museum, 48 km till Gazipaşa flygplats och 103 km till Antalyas flygplats.

Projektet, som består av 5 kvarter och 113 lägenheter, har en unik havsutsikt i Konaklı-distriktet i Alanya. Lägenheterna ligger i ett prestigefyllt läge, nära bekvämligheter, apotek, kaféer, marknader, gym och banker. Varje lägenhet har ett stort vardagsrum där du kan äta frukost, samt en balkong med havsutsikt där du kan tillbringa kvalitetstid med din familj. Du kan ta hand om din familj samtidigt som du tillbringar tid i ditt amerikanska kök. Det finns öppna parkeringsplatser för dina fordon. Du kan grilla i trädgården.

Förstklassiga material kommer att användas i lägenheter. Golven i de eleganta lägenheterna till salu är keramik och laminat. Granit kommer att användas på köksbänkar och aluminium kommer att användas på ytterfönster och balkongdörrar.


AYT-03853

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger2

Ytor

Boende99 Kvadratmeter
Totalt115 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Trädgård

Konaklı, Antalya

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2024