Fristående villor i ett utmärkt läge på norra Cypern

Nordcypern
Hus • 5 rum • 4 säng. • 4 bad. • 244 Kvadratmeter • ref.: ECN-00377-34554
5 549 251 SEK
Fristående villor med pool nära huvudvägen och havet i Eskile Otoken

Eskile ligger i den östra delen av norra Cypern. Den kännetecknas av sitt läge vid Medelhavskusten. Eskile är en hamnstad och ett viktigt kommersiellt centrum. Här finns välbevarade historiska gator, attraktiva stränder, antika ruiner och olika aktiviteter. Eskile är hem för naturparker och landsbygdsområden för dem som vill utforska den naturliga skönheten runt dem.

Villor till salu i Eskileh, norra Cypern, gångavstånd till alla bekvämligheter, 750 meter till Gazimagosa-Eskile Road, 900 meter till havet, 1,5 km till Pera Mackenzie Beach & Club, 5,5 km till hotell och nöjescentra, 7 km till centrum av Eskile, 10 km till Gazimagusa State Hospital, 11 km till Eastern Mediterranean University och 12 km till centrum Gazimagosa, 48 km från Ercans flygplats och 66 km från Larnacas flygplats.

Rymliga villor med fyra sovrum med privat pool, trädgård, luftkonditionering och internetinfrastruktur. Lämpliga villor för korttidsuthyrning förkortar avkastningsperioden avsevärt. Villor som ligger i det snabbt utvecklande och växande området kan definieras som det område som drar till sig mest uppmärksamhet från turister under säsongen.


ECN-00377

Utrymmen

Rum5
Sovrum4
Badrum4
Balkonger2

Ytor

Boende244 Kvadratmeter
Totalt343 Kvadratmeter
Balkong
Luftkonditionering
Satellit-tv
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Internet
Swimmingpool

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2024