Inflyttningsklara lägenheter med havsutsikt i Istanbul Sisli

Fulya
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 105 Kvadratmeter • ref.: IST-00379-5012
10 089 189 SEK
Smarta hemlägenheter nära hållplatser för kollektivtrafik i Sisli, Istanbul

Projektet är beläget i Mecidiyeköy, Sisli. Sisli sticker ut som det område där Istanbuls kommersiella hjärta slår. På grund av sitt läge ligger projektet nära dagliga behov och inom gångavstånd till alla sociala och dagliga bekvämligheter som apotek, postkontor, sjukhus, banker, vandringsleder, parker, kustlinje, hållplatser för kollektivtrafik, kaféer, restauranger, teatrar, biografer och barer.

Lägenheter till salu i Sisli, Istanbul, det är 200 meter till Metrobus-stationen, 100 meter till busshållplatsen, 4 km till 15 juli Martyrbron och Taksimtorget, 5 km till Besiktas Uskudar-piren, 42 km till Istanbuls flygplats och 8 km till Eminonu.

Projektet med blandat koncept har en markyta på 33 815 kvadratmeter. Det är också värt att nämna att projektet har 600 kvadratmeter socialt utrymme och 3000 kvadratmeter sportyta. Projektet omfattar ett köpcentrum, sittplatser, stora grönområden, restauranger, kaféer, semi-olympisk pool, conciergetjänster dygnet runt, betjänad parkering, tekniska och akuttjänster, städtjänster, postrum, 10 biorum, teaterrum, personalrum, privat ingång och säkerhetspunkter för kontor och bostäder, gemensamma terrasser på de övre våningarna med privat landskapsarkitektur, privat barnklubb, TV-rum, bankett- och ungdomsrum, mötesrum, inomhusparkeringsplats, lekplats, turkiskt bad, bastu, sportcenter, det finns många Rika faciliteter som butiker, 24/7 säkerhetskamerasystem. Projektet har havsutsikt som Bosporen, Marmarasjön, den historiska halvön och Gyllene hornet från fjärde våningen.

Ett inflyttningsklart projekt med havsutsikt med många stora möjligheter till ett bekvämt liv. Lägenheterna har funktioner som automatiskt fönstersystem, centralvärme och kylsystem, satellit-TV-system, fiberoptisk internetinfrastruktur, Wi-Fi-internet, centralt varmvattensystem, centralt kabel-TV-system, köksapparater, central luftkonditionering, terrass och smart hemsystem.


IST-00379

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende105 Kvadratmeter
Totalt144 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Terrass
Uppassare dygnet runt

Fulya

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
TypLägenhet
Byggår2016