Lyxvillor med fristående trädgård i Golbaşi, Ankara

Ballıkpınar
Hus • 8 rum • 6 säng. • 4 bad. • 303 Kvadratmeter • ref.: ESB-00218-30004
8 133 664 SEK
Lyxvillor i Komplex med Pool i Golbaşi, Ankara

Villorna ligger i ett privilegierat läge i Ankara Gölbaşı. Regionen, som har kommit i förgrunden med sina villaprojekt de senaste åren, är ett av de föredragna och förvärvade värdeområdena i Ankara. Området är hem för privata skolor, universitet och sjukhus, och ligger långt från stadens buller.

Villor i Ankara Golbaşı ligger på en av de privilegierade platserna i regionen. Lyxvillor, 6 km från Atelim University, 6,4 km från Lycée Charles de Gaulle French High School, 7,4 km från Le Saint Hospital, 16,8 km från Lake Mogan, 22,2 km från Cankaya Atakoli, 26 km från Kizilay och Esenboga flygplats, 54,2 km bort.

Villorna ligger i ett prestigefyllt projekt byggt på en markyta på 24 750 m². Projektet är ett av de mest framstående fristående bostadsprojekten i regionen med sin moderna arkitektur och lyxiga design. Komplexet, där varje villa har en privat trädgård på 550 kvadratmeter, har många faciliteter som dygnet runt, sju dagar i veckan, en basketplan, en fotbollsplan, en lekplats, en utomhusparkeringsplats och en pool.

Lyxvillorna är designade med 6 sovrum, två vardagsrum, ett separat kök, en stor balkong, ett användbart skafferi, ett privat omklädningsrum och en funktionell tvättstuga. Villorna är utrustade med många funktioner som förstklassiga laminatgolv på golv, högkvalitativa produkter på våta golv, avancerade köksapparater, golvvärmesystem för naturgas, reservvattentank och snygga bakgrunder.


ESB-00218

Utrymmen

Rum8
Sovrum6
Badrum4
Balkonger2

Ytor

Boende303 Kvadratmeter
Totalt391 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Satellit-tv
Swimmingpool
Tennis
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Terrass
Trädgård
Tvättmaskin

Ankara

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2024