Riviera Villa i Montenegro Budva

Budva, Budva, Slovenska Obala
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 3 bad. • 89 Kvadratmeter • 2st våning • ref.: TIV-00001-33235
8 962 155 SEK
Waterfront Properties på Riviera Hotel & Residences nära Adriatiska havet i Budva

Fastigheten är idealiskt belägen vid vattnet nära Adriatiska havet i Montenegro, Budva. Fastigheten erbjuder en exklusiv livsstil och investeringsmöjligheter i ett mycket idealiskt läge. Budva är en exceptionell kuststad som anses vara "Miami Montenegro". Budva är hem för rika bekvämligheter, fantastisk utsikt, pulserande nattliv och mycket mer. Medan Montenegro är den lysande stjärnan på Balkan och i Europa, är Budva den viktigaste och idealiska platsen för att bo, semestra eller starta en lönsam investering. Självklart är Budva det perfekta stället att köpa fastighet i Montenegro.

Fastigheten vid vattnet ligger några steg från stranden, 500 meter från Budvas centrum och alla bekvämligheter, inklusive skola, dagis, sjukhus och kommun, 700 km från småbåtshamnen, 1 km från den historiska gamla staden, 20 km från Tivats flygplats, 60 km från Montenegros huvudstad Podgorica och 70 km från den berömda kroatiska staden Dubrovnik.

Fastigheterna på det exklusiva Riviera Five Star Hotel & Residences är utformade för att ge ett högkvalitativt liv för att njuta av Adriatiska havet härligt. Projektet består av 212 exklusiva bostäder, ett 5-stjärnigt hotell med 144 rum, ett kommersiellt område med 2 700 kvadratmeter total mark och 27 lyxbutiker. Projektets totala yta är mer än 55 000 kvadratmeter. Det unika projektet ger den perfekta miljön och bekvämligheterna för att njuta av livets alla rytmer. Projektet har en infinitypool och poolbar, en privat strand, takbarer, restauranger, ett köpcentrum med 29 butiker, ett hälsocenter, ett gym, gym, en privat matsal, ett multifunktionellt mötesrum, 24/7-timmars conciergeservice och en inomhusparkeringsplats.

Projektet erbjuder många typer av fastigheter, allt från bottenvåningar och loftlägenheter till rymliga takvåningar. Varje lägenhet i projektet är utformad för att säkerställa ett bekvämt liv på högsta nivå.

Lägenheterna i projektet är utrustade med rymliga sovrum, bekväma vardagsrum, användbara kök, väldesignade badrum, halva badrum, balkonger och gröna terrasser. Utrymmena kan variera beroende på lägenhetsmodell, men kvalitet och komfort är alltid på högsta nivå i varje enhet i projektet.


TIV-00001

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum3

Ytor

Boende89 Kvadratmeter
Totalt101 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Grill
Hiss
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering
Uppassare dygnet runt

Budva, Slovenska Obala, Budva

Vyer och orientering extraheras av AI.
Havsutsikt
TypLägenhet
Byggår2026