Hotellrum till salu med lagfart i Eskilia Cypern

Nordcypern
Kommersiella lokaler • 2 rum • 2 säng. • 60 Kvadratmeter • ref.: ECN-00384-34789
3 573 862 SEK
Utmärkt investeringsmöjlighet med hotellrum till salu i Eskilih Bafra, Cypern

Cypern är den tredje största ön i Medelhavet. Eskile ligger på öns nordöstra kust. Det är ett av de kustnära investeringsområdena som också har varit föremål för tidningen Forbes. Bafra ligger norr om Eskiles centrum och har förklarats som ett turistområde. Området har många 5-stjärniga hotell, kasinon och nöjescentra inomhus och utomhus.

Hotellrum till salu på norra Cypern ligger 500 meter till havet, 6 km till Karpaz huvudväg, 15 km till Bosporen, 20 km till stadens centrum, 24 km till Pera Mackenzie Beach & Club, 30 km till Near East Hospital och Near East College, 37 km till Famagusta, 68 km till Ercan flygplats och 90 km till Larnacas flygplats. Internationell.

Hotellprojektet har en yta på 20 000 m² som består av 9 kvarter. Rummen till salu ligger på ett 5-stjärnigt hotell. Hotellet har inomhus- och utomhuspooler, gym, spa, hälsocenter, vattenområde, barnklubb, minigolf, barer, à la carte-restaurang, squashrum och zumbarum. Det finns också ett generatorsystem och en överföringstjänst inom komplexet.

Alla tjänster i hotellets 5-stjärniga rum tillhandahålls till hotellets gäster. Projektet har två olika rumstyper: superior-studior och stora sviter med två sovrum. Dessutom är alla rum möblerade.

Fastighetsägare har en gratis vistelse på 15 dagar under året.


ECN-00384

Utrymmen

Rum2
Sovrum2

Ytor

Boende60 Kvadratmeter
Totalt60 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Möblerad
Satellit-tv

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypKommersiell
Byggår2027