Takvåning med två sovrum och havsutsikt i Kalkan Center

Kalkan
Lägenhet • 3 rum • 2 säng. • 2 bad. • 125 Kvadratmeter • 3th våning • ref.: AYT-03637-29481
2 207 507 SEK
Takvåning med två sovrum i Natam med havsutsikt i Kash Kalkan

Kalkan utgör gränsen mellan den världsberömda semesterstaden Antalya och det berömda semesterområdet Fethiye. Med sina vackra stränder, stödda berg och över 300 soldagar är Kalkan ofta en favorit för semester och heltidsboende.

Takvåning med två sovrum ligger i centrum av Kalkan. Lägenhet till salu i Kash, Kalkan; den ligger mitt i dagliga och sociala behovspunkter som kaféer, barer, restauranger, apotek och marknader. Lägenheten ligger några hundra meter från havet och stranden, och 125 km från Dalamans flygplats.

Lägenheten har en användbar yta på 120 kvadratmeter. Lägenheten ligger på översta våningen i en 3-våningsbyggnad och har mycket fördelaktiga rum med högt i tak. Lägenheten har två sovrum, alla med eget badrum, kök i öppen planlösning och vardagsrum. Köket har en stor balkong med vidsträckt utsikt över naturen och havet.

Lägenheten är till salu som oavslutad. Inredningsprojektet är klart eller kan anpassas och levereras enligt köparens krav.

Lägenheten till salu har en mycket hög hyresintäkt eftersom den är lämplig för korttidsuthyrning och används som arbetsplats/kontor på grund av sitt läge.


AYT-03637

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende125 Kvadratmeter
Totalt125 Kvadratmeter
Balkong
Luftkonditionering
Terrass

Kalkan

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2023