Lägenheter i ett komplex med ett högt investeringsvärde i Kepez, Antalya

Altınova Sinan
Lägenhet • 1 rum • 1 bad. • 25 Kvadratmeter • ref.: AYT-03961-33465
587 551 SEK
Lägenheter med många komplexa faciliteter i Kepez, Antalya, 250 meter till motorvägen D-400

Lägenheterna i det nya projektet ligger i Antalya Kepez Altinova Sinan. Altinova Sinan ligger nära flygplatsen och de centrala motorvägarna. Området, som är hem för många nya projekt, är ett utvecklat område som lämpar sig för investeringar.

Lägenheter till salu i Antalya; 250 meter till motorvägen D-400, 300 meter till busshållplats, 400 meter till spårvagnshållplats, 1 km till köpcentret Mall of Antalya, 2,7 km till köpcentret Agora, 3 km till IKEA, 4,5 km till flygplatsen, 10,5 km till Kaleiçi, 5,4 km till småbåtshamnen och 14,2 km till Konyaaltı-stranden.

Projektet är till salu bestående av studio, ett, två sovrum, två sovrum, trädgårdsduplex och villor med två sovrum. Lägenheter med ett sovrum består av ett sovrum, ett vardagsrum, ett kök med öppen planlösning, ett badrum och en balkong. Lägenheter med två sovrum består av två sovrum, ett vardagsrum, ett kök, ett badrum och två balkonger. Duplexlägenheter med två sovrum och trädgård består av ett vardagsrum, ett kök, två sovrum och två badrum. Villor med två sovrum består av två sovrum, ett vardagsrum, ett kök, två badrum, en terrass, ett utställningsutrymme, en lounge och en separat trädgård.


AYT-03961

Utrymmen

Rum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende25 Kvadratmeter
Totalt35 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Hiss
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Tennis

Altınova Sinan

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2025