Lägenheter av hög kvalitet i Precious Viva Defne-projektet

Altıntaş
Lägenhet • 2 rum • 1 säng. • 1 bad. • 42 Kvadratmeter • ref.: AYT-03237-23805
1 748 291 SEK
Eleganta Väldesignade Lägenheter i ett Projekt i Altintaş med Rika Bekvämligheter På Plats

Lägenheterna ligger i Aksu, Tintaş. Aksu är ett distrikt i Antalya med en djupt rotad historia. Altintaş-området är ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena och investeringscentren i Antalya och Turkiet med avancerade projekt som ger rika bekvämligheter.

Viva Defne är ett blandat projekt som ligger vid en huvudled. Lägenheter i Antalya Altıntaş till salu ligger 4,4 km till Antalyas flygplats, 7 km till Lara Beach, 10,1 km till Terra City Shopping Mall, 12 km till Berg Old Town, 22 km till nöjesparken The Land of Legends, 80 km till Küprülu Canyon National Park och 90 km till Alanya-distriktet.

Projektet erbjuder en lönsam investering med professionalismen och kvaliteten hos Tekce Exclusive. Bostadskomplexet ligger på en tomt på 7716 kvadratmeter lika med byggnad A och byggnad B.

Projektet erbjuder några rika bekvämligheter som bastu, pool, inomhusparkeringsplats, gemensamt landskapsområde, fitness, säkerhet, säkerhetskamera, pergola, 25 m² trädgård på varje våning, hiss, vaktmästare och generator.
Lägenheterna är utrustade med inbyggda trippeluppsättningar, ytterdörrar i stål, aluminiumpersienner, laminerade golvbeläggningar, golvtak, LED-belysning, entrékolonner, VRF-energi AC klass A och visuella intercom-system. Badrummen är inredda med keramiska plattor av hög kvalitet.


AYT-03237

Utrymmen

Rum2
Sovrum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende42 Kvadratmeter
Totalt65 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Hiss
Parkering
Trädgård

Altıntaş

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2024