Lägenheter till salu nära Marmara Station i Kadikoy

Suadiye
Lägenhet • 7 rum • 5 säng. • 2 bad. • 212 Kvadratmeter • ref.: IST-01110-25046
15 712 352 SEK
Lägenheter till salu nära stranden och Bagdad Street i Kadikoy

Lägenheter till salu ligger i Kadikoy på den anatoliska sidan. Kadikoy-distriktet är en av de mest utvecklade platserna på den anatoliska sidan. Tack vare regionens välutvecklade transportnät ger det enkel tillgång till alla punkter i staden.

Samtidigt har området, som upplever ett mycket socialt liv, infrastrukturen för att möta alla sociala behov genom barer, restauranger, köpcentra och nöjescentra. Dessutom är det kulturellt utvecklat med sina museer, historiska byggnader och arv.

Lägenheter till salu i Istanbul Kadikoy ligger 400 meter till busstationen, 750 meter till Marmaray tågstation, 900 meter till Bagdad Street, 1 km till kustpromenaden, 1,6 km till tunnelbanestationen, 12,9 km till Eurasia Tunnel, 13,5 km till 15 juli Martyrs Bridge och 34 km till Sabiha Gokcen flygplats.

Lägenheter till salu i komplexet har säkerhetskameror, inomhus- och utomhusparkeringsplatser, lekplats, pool, hiss, generator, offentlig park och säkerhetstjänst dygnet runt.

Lägenheterna i 8-våningsbyggnaden är utrustade med eget badrum, balkong, separat kök, terrass, inbyggd uppsättning, centralt TV-system med satellitkanaler, duschkabin, PVC-fönstersystem och ståldörr skapar ett bekvämt liv.


IST-01110

Utrymmen

Rum7
Sovrum5
Badrum2
Balkonger1

Ytor

Boende212 Kvadratmeter
Totalt300 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Suadiye

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Stadsutsikt
TypLägenhet
Byggår2023