Lägenhet för Köp i Gammarth, Tunisien

Gammarth
Lägenhet • 6 rum • 5 säng. • 3 bad. • 21st våning • ref.: 1048034001-23
13 865 895 SEK

Upplev den ultimata medelhavslyxen med denna prestigefyllda villa som ligger i Gammarth Superior. Inbäddat i en privilegierad miljö erbjuder detta residens en sällsynt nivå av lyx som kombinerar arkitektonisk elegans och absolut komfort.

Viktiga funktioner:

Prestigefyllt läge: Denna villa har ett idealiskt läge i Gammarth Superior och har ett exklusivt läge med fantastisk utsikt över Medelhavet och enkel tillgång till lokala bekvämligheter.

Generöst område: Spridd över en exceptionell tomt på 936 kvadratmeter erbjuder denna fastighet 600 kvadratmeter boyta, fördelat på två nivåer (bottenvåning och första våningen).

Lyxig design och inredning:

Elegant vardagsrum: På bottenvåningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum, designat med avancerade material och sofistikerad finish, vilket ger ett idealiskt utrymme för underhållning.

Exceptionella rum: Villan har tre sovrum, inklusive en överdådig master suite och en gästsvit, som var och en erbjuder en oas av lugn och avskildhet.

Utekök: Ett fullt utrustat utekök, perfekt för stunder av gemytlighet utomhus, med utsikt över en relaxavdelning vid poolen.

Oberoende studio: En fristående studio erbjuder flexibilitet i användningen, oavsett om det är för att ta emot gäster, skapa ett privat kontor eller ett gym.

Prestige Utomhusutrustning:

Privat pool: Njut av stunder av avkoppling runt en privat pool, omgiven av solterrasser med panoramautsikt över det omgivande landskapet.

Rymligt garage: Ett slutet garage ger ett säkert utrymme för flera fordon, vilket uppfyller de praktiska behoven i det dagliga livet.

Stor trädgård: Den vidsträckta anlagda trädgården ger en touch av grönska till denna medelhavsoas och skapar ett harmoniskt utomhusutrymme.

Denna exceptionella villa i Gammarth Supérieur representerar en unik möjlighet att investera i en mycket hög fastighet i Tunisien.
Kontakta oss nu för att ordna ett besök och upptäcka den ojämförliga lyxen och komforten som erbjuds av denna exceptionella bostad.

Utrymmen

Rum6
Våningar2
Sovrum5
Badrum3
Badrum3
Parkeringsplatser (utomhus)3

Ytor

Tomt936 Kvadratmeter
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Trädgård

Gammarth

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav