Fristående hus till salu i Fotimari, Grekland

Fotimari
Halmstuga • 5 rum • 3 säng. • 3 bad. • 240 Kvadratmeter • Bottenvåning
5 804 923 SEK

Detta fristående hus har ett lugnt och pittoreskt läge i Fotimari-området i Kea, känt för sin underbara natur. Huset har byggts med uppmärksamhet på detaljer och erbjuder en idealisk plats att njuta av din semester men också som permanent bostad.
Husets yttre områden inkluderar två vackert anlagda verandor, en med 180 graders underbar utsikt över bukten Otzias och Gialiskari, med den underbara solnedgången och den bakre terrassen som kommunicerar med husets pensionat och med huvudbyggnaden.
Inne i huset (förhöjd bottenvåning på 95 kvm) hittar du ett bekvämt och ljust vardagsrum med öppen spis, perfekt för avkoppling under svala vår- eller vinternätter. Köket i öppen planlösning är fullt utrustat med moderna apparater och erbjuder allt som behövs för att laga dina favoriträtter. Matplatsen är bekväm och erbjuder ett vackert utrymme för dina måltider.
Huset har 3 sovrum, som är rymliga och ljusa, smakfullt inredda och har bekväma sängar. De två sovrummen i huvudbyggnaden har dubbelsängar, varav ett är en master säng och det finns ytterligare ett badrum som även serverar gästerna som WC. Det tredje sovrummet är ett gästhus (40 kvm) med eget badrum och egen ingång med underbar utsikt och tillgång till en terrass och en del av trädgården, vilket gör det idealiskt för barn eller vänner.
Bottenvåningen (105 kvm) är internt oavslutad, som kan konfigureras internt till en oberoende lägenhet på bottenvåningen. Även på tomten kan skapas ett poolområde som kommer att användas av båda bostäderna med överflöd och underbar utsikt mot solnedgången. Det finns ett särskilt utrymme för 4-5 parkeringsplatser. Vattentanken är ca 25-30 kubikmeter.
Tillfartsvägen till fastigheten är delvis asfalterad men också en mild grusväg.

Husets läge är idealiskt för att utforska öns sevärdheter och stränder, eftersom Fotimari ligger i mitten av ön bara 7 minuter från hamnen i Korissia, 15 minuter från Ioulida, 5 minuter från stranden i Gialiskari och 12 minuter från stranden i Otzias.
Sammantaget erbjuder detta fristående hus i Fotimari-området i Kea en bekväm och välkomnande vistelse för att njuta av din semester på denna pittoreska del av ön.

Utrymmen

Rum5
Sovrum3
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)7

Ytor

Boende240 Kvadratmeter
Tomt4502 Kvadratmeter
Balkong
Diskmaskin
Garage
Matsal
Parkering
Terrass
Trädgård
Tvättmaskin

Fotimari

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Panorama utsikt över hav
Panorama utsikt över landsbygd
TypHus
Byggår2001
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data