Volym, lugn och panoramautsikt är de viktigaste tillgångarna i denna fastighet

1232 Confignon
Hus • 8 rum • 300 Kvadratmeter • ref.: 4233195
46 068 898 SEK
Denna fastighet ligger i staden Confignon, tyst, i ett bostadsområde.
Bekvämligheter och skolor finns i närheten och bara några minuter bort, med bil, kan du gå till Bains de Cressy eller köpcentret Lancy.

Detta stora hus har en magnifik och avkopplande utsikt över staden Genève, bergen och till och med Jet d'eau.

Med en tomt på ca 650m2 helt inhägnad, kommer vi också att uppskatta för utsidan, installation av en pool, en jacuzzi, en utomhusdusch, en trevlig trädgård, en dubbel låda, ca 4 parkeringsplatser för gäster.

När det gäller interiören är bottenvåningen värd för ett vardagsrum med öppen spis och en stor matsal som ger tillgång till en fantastisk terrass som har en vacker utsikt över staden, ett nytt utrustat och utrustat kök som kan stängas med en skjutdörr, en uppvärmd veranda mycket väl integrerad samt en gästtoalett och en garderob.

På nedre våningen finns huvudentrén. Omedelbart hittar du ett stort antal inbyggda garderober, efter detta, ett stort rum (spelrum, plats för vänner eller för barnflicka) med fönster som drar nytta av ett duschrum / hamam / wc, sedan det tekniska området, 3 källare och tvättstugan. Denna nivå har oberoende tillgång till utsidan.








På 1: a våningen: ett mycket stort sovrum med terrass, omklädningsrum och badrum och dess bubbelpool och angränsande färgterapi. Ett andra sovrum (används nu som omklädningsrum) och ett tredje sovrum som har 2 balkonger och även på denna våning, ett duschrum med toalett.

Slutligen, på vinden som representerar cirka 45m2, har ett vackert vardagsrum skapats. Den har mycket ljusstyrka tack vare sitt fönster och dess två velux. Detta utrymme kan helt klart vara föremål för ett 4: e sovrum eller en vacker arbetsmiljö.

Utrymmen

Rum8
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende300 Kvadratmeter
Totalt630 Kvadratmeter
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Confignon

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
Panorama utsikt över stad
TypHus
Byggår1990