Sant'Antioco, 2 möblerade enheter redo för leverans - utmärkt investering

Sant'Antioco, Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy
Lägenhet • 6 rum • 4 säng. • 2 bad. • 153 Kvadratmeter • Översta våningen
2 224 064 SEK
2 329 972 SEK−105 908

2 MÖBLERADE ENHETER REDO FÖR LEVERANS - UTMÄRKT INVESTERING

Marina, färgglada hus och restauranger som berusar luften med inbjudande dofter, detta är Sant'Antioco, ön Sulcis som ligger på sydvästra Sardinien.

Här är ett orört hav och landskap på högsta nivå det perfekta resmålet för sommarsemestern och därefter. Faktum är att det finns många platser av historiskt och naturskönt intresse som gör det till en idealisk plats för dem som älskar skönhet och natur.

Vid infarten till staden, i en totalrenoverad byggnad, erbjuder vi dig två vackra lägenheter som är idealiska både som huvudbostad - de kan förenas, 1: a och 2: a våningen - och som investeringsanvändning med tanke på den höga hyresefterfrågan.

Enheter säljs inte individuellt.

En egen ingång ger tillgång till en stor innergård tillägnad en eller två bilar, härifrån på övervåningen hittar vi den första lägenheten och för närvarande med en spiraltrappa når du lägenheten på andra våningen.

Båda enheterna, var och en oberoende med hänvisning till verktyg, består av ett stort vardagsrum med öppen spis och öppet kök, balkonger -på första våningen- badrum med dusch, garderob / tvättstuga och två stora sovrum.

Båda lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade som visas på bilderna.

Förslaget kompletteras med varma/kalla uppdelningar i alla rum i huset - vardagsrum och sovrum - och ett 3kW solcellssystem för varje enhet.

Utrymmen

Rum6
Sovrum4
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende153 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Möblerad
Trädgård
Tvättmaskin

Via Nazionale, 209, 09017 Sant'Antioco SU, Italy, Sant'Antioco

TypLägenhet
Byggår2005
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data