Bästa fritidslivsstilen i klassen | Erbjuder attraktiva alternativ för betalningsplan | Minutiöst utformad för att skapa en dyna…

Dubai
Lägenhet • 1 bad. • 36 Kvadratmeter • Översta våningen
194 293 SEK

Jannat at Midtown är ett nytt bostadsområde av Deyaar som erbjuder lyxiga studior, lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum till service, kantade med exklusiva bekvämligheter. Denna helt nya fasad erbjuder en levande och dynamisk boendeupplevelse i hjärtat av Dubais tillväxtkorridor.

Samhället sträcker sig över imponerande 5,5 miljoner kvadratmeter, Midtown är en signaturstad uppdelad i fyra distinkta distrikt, som var och en erbjuder ett kluster av byggnader utformade för att förbättra den urbana livsupplevelsen. Den förkroppsligar essensen av ett modernt boende, där stil och bekvämlighet sammanstrålar sömlöst. Kom och utforska resan för att upptäcka de exceptionella funktionerna och faciliteterna som gör symbolen för lyxigt boende.

En av de viktigaste höjdpunkterna är den genomtänkt utformade anlagda piazzan, som sträcker sig över en kilometer i längd. Denna magnifika mittpunkt fungerar som ett pulserande nav för samhället, med frodiga gröna parker, öppna gräsmattor som är perfekta för familje- och samhällssammankomster, lekplatser för barn och fridfulla vrår som ger en idealisk miljö för avkoppling och föryngring. Oavsett om du vill ha en uppfriskande joggingtur på morgonen eller en lugn kvällspromenad, erbjuder den anlagda piazzan den perfekta flykten från vardagens liv och rörelse.

En aktiv och tillfredsställande livsstil är inte bara en dröm utan en verklighet. Utvecklingen erbjuder ett omfattande utbud av bekvämligheter i världsklass för att tillgodose alla dina behov. För fitnessentusiaster finns toppmoderna gymnastiksalar utrustade med den senaste träningsutrustningen, vilket ger den perfekta miljön för att upprätthålla en hälsosam och aktiv livsstil. Poolerna erbjuder en uppfriskande oas där du kan ta ett dopp och varva ner, medan de omsorgsfullt anlagda trädgårdarna ger en lugn miljö för avkoppling och meditation.

Från den minutiöst utformade anlagda piazzan till den integrerade shoppingboulevarden har varje aspekt utformats med eftertanke för att öka bekvämligheten och höja livskvaliteten. Med ett omfattande utbud av bekvämligheter i världsklass kan invånarna njuta av en aktiv livsstil utan att någonsin behöva lämna samhället.

Projektets höjdpunkter:

  • Nystartat bostadsområde i Midtown
  • Hotellet ligger i Midtown och har ett utmärkt läge i Dubai
  • Moderna bostäder utformade för att förbättra urbana boendeupplevelser
  • Gemenskapen är utformad för att främja en känsla av tillhörighet och exklusivitet
  • Den integrerade multi-utility retail boulevard erbjuder en bekväm shoppingupplevelse
  • Stormarknader i samhället gör det bekvämt och problemfritt att handla mat

Avbetalning

Pris AED 547,408

12 % handpenning på bokningsdatum (65 688 AED)

44 % under konstruktion 1:a till 7:e delbetalningen

9 % vid överlämning 100 % slutförande

35 % efter överlämning inom 35 månader

Utrymmen

Badrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende36 Kvadratmeter
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Parkering
Swimmingpool
Trädgård

Dubai

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.