Hus till salu, 1 Umm Suqeim St - Dubai - Förenade Arabemiraten

Dubai, 32c
Coeval villa • 6 säng. • 6 bad. • 1950 Kvadratmeter • ref.: IS95883
Pris på begäran

Upplev höjden av överflöd i hjärtat av Umm Suqeim 1 med detta exceptionella arkitektoniska verk av den berömda designern Viktor Udzenija. Denna skräddarsydda villa är mycket mer än en fastighet, den förkroppsligar noggrann design och det ultimata inom modern lyx.

Fördjupa dig i en idyllisk oas, inbäddad i hjärtat av det pulserande Dubai, omgiven av eleganta travertinväggar och majestätiska palmer som garanterar fullständig avskildhet. De specialdesignade Putina-dörrarna i brons öppnar sig mot en hisnande majlis och avslöjar en nyckelfärdig villa. Den presenteras med en noggrant utvald samling av konstverk och designmöbler, vilket skapar en verkligt unik atmosfär.

Vidsträckta fönster översvämmar de vidsträckta underhållningsområdena med naturligt ljus, vilket ger en exceptionell miljö för oförglömliga sammankomster. Det kombinerade vardagsrummet och matsalen utstrålar en fantastisk faktor, vilket gör denna bostad till en pärla utan dess like. Det fullt utrustade gourmetköket är drömmen för en ägare med passion för gastronomi.

Utanför ramar nedsänkta sittplatser och en 28 meter lång pool in den ikoniska utsikten över Dubai. Ett showroom för två bilar leder till källarparkering för åtta till tio bilar, vilket erbjuder den ultimata lyxen för en bostad av denna storlek.

Information om auktionen:
Detta exceptionella um Suqeim 1-stycke, ursprungligen listat till 125 miljoner dollar, kommer att auktioneras ut för att erbjuda en unik möjlighet för kräsna finsmakare. Budgivningen kommer att börja på 50 miljoner dollar, vilket skapar en sällsynt möjlighet att förvärva ett hem av denna kaliber till ett konkurrenskraftigt pris.

Auktion Detaljer:

  • Startbud: Från 50 miljoner dollar.
  • Ursprungligt pris: 125 miljoner dollar.

Auktionens öppnande:
Auktionssessionen börjar den 18 januari 2024 kl. 17.00 Eastern Standard Time (EST). Det här är din chans att delta i detta exklusiva evenemang och göra denna lyxvilla till ditt andra hem.

Auktion Villkor:
Hela processen kommer att ske online, vilket ger global tillgänglighet för potentiella köpare. Missa inte detta exceptionella tillfälle att ta detta prestigefyllda residens i besittning. Var redo att lägga ditt bud den 18 januari 2024 och gör denna lyxvilla till din livsinvestering. Kontakta oss nu för att få mer information om auktionsprocessen och för att delta i denna unika upplevelse.

Utrymmen

Sovrum6
Badrum6

Ytor

Boende1950 Kvadratmeter
Tomt3716 Kvadratmeter
Alarm
Diskmaskin
Garage
Grill
Internet
Luftkonditionering
Matsal
Parkering
Snabbtelefon
Swimmingpool
Säkerhet
Tvättmaskin
Vinkällare

32c, Dubai