Lägenhet till salu, Bežigrad, Bežigrad, Slovenien

Bežigrad District
Takvåning • 4 rum • 3 säng. • 1 bad. • 102.5 Kvadratmeter • Översta våningen • ref.: PS117GK
8 825 651 SEK

En extremt rymlig 4-rumslägenhet med en total yta på 229,10 m², belägen i ett utmärkt läge utanför Bežigrad, i det lugna området. Lägenheten, som ligger i ett hyreshus med hiss, byggdes 2009 och ligger på 2: a våningen.

Lägenheten är ljus, funktionellt inredd och luftkonditionerad. Den har högt i tak, stora fönster och en privat terrass på byggnadens tak. Det ingår även två parkeringsplatser i det underjordiska garaget. Den direkta närheten till motorvägen, grönområden och hela infrastrukturen (skola, vårdcentral, sjukhus, butik) garanterar en bekväm vistelse.

Lägenheten har en hall, ett rymligt kök med vardagsrum och utgång till loggian, tre sovrum (ett med utgång till loggian), ett grovkök, ett rum med två handfat, en dusch och ett badkar samt en gästtoalett. S-W-läget, högt i tak och stora glasytor skapar en känsla av rymd och naturligt ljus fyller rummen.

Det speciella värdet av lägenheten är den stora terrassen på taket med en yta på 107,50 m², där det är möjligt att ordna ett sommarkök, en wellnessavdelning med bastu och jacuzzi. Terrassen innehåller nödvändiga anslutningar (vatten, el, avloppssystem).

Lägenheten har alla nödvändiga anslutningar, inklusive optiskt internet. Uppvärmning tillhandahålls av golvvärme via ett värmerör, samt luftkonditionering med ett delat system i alla rum.

Läget är utmärkt, eftersom det ligger i omedelbar närhet av AC-ringen, grönområden och hela infrastrukturen, vilket möjliggör en bekväm och högkvalitativ vistelse. Fastigheten är registrerad i fastighetsregistret utan inteckning.

Utrymmen

Rum4
Sovrum3
Badrum1
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)2

Ytor

Boende102.5 Kvadratmeter
Terass107.5 Kvadratmeter
Källare9.9 Kvadratmeter
Balkong9.2 Kvadratmeter
Diskmaskin
Garage
Hiss
Internet
Luftkonditionering
Matsal
Möblerad
Parkering
Snabbtelefon
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Terrass

Bežigrad District

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2009
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data