9+3 FRISTÅENDE PRIVAT VILLA I CENTRUM AV BODRUM KIZILAĞAÇ, DOLD TRÄDGÅRD I SKOGEN

Yalı
Villa • 3 rum • 6 säng. • 7 bad. • 860 Kvadratmeter • Bottenvåning
32 202 285 SEK

8 minuter från centrum av Bodrum, 5-6 minuter från Yalıçiftlik-stranden, som är början på Gökovabukten, 5 minuter från Torba-stranden, i vår villa med 9 rum 3 vardagsrum och 860 m2 stängt användningsområde på en 1500 m2 tomt; pool, hobbyträdgård, fruktträd, 30 ton vattentank, trädgårdsbevattningssystem, generator, stenugn, trädgårdskök, vattenreningssystem, värmepump (Panasonic), luftkonditionering i varje rum, totalt 4 eldstäder i vardagsrummen, laddningsstation för elfordon, automatisk garageport, 1 halvstängd och 4 parkeringsplatser finns tillgängliga.

Huvudbyggnadens egenskaper: Vår byggnad har en sluten användningsyta på 760 m2; Det finns 6 rum, 2 vardagsrum, 5 badrum och 1 gästtoalett. Det finns en värmepump (panasonic) i värme- och kylsystemet, luftkonditionering i varje rum och en öppen spis i vardagsrummen.

Ekonomibyggnad: Vår byggnad med en användningsyta på 80 m2; Den är designad med 2 rum och 1 vardagsrum med amerikanskt kök. Värme- och kylsystemet har en värmepump (panasonic), luftkonditionering i varje rum och en öppen spis i vardagsrummet.

Gästhus: Byggnaden, som har en sluten användningsyta på 20 m2, är utformad som 1+0. Uppvärmning och kylning sker med luftkonditionering och öppen spis.

 

 

 

Utrymmen

Rum3
Sovrum6
Badrum7
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)5

Ytor

Boende860 Kvadratmeter
Tomt1500 Kvadratmeter
Garage
Grill
Laddning av elfordon
Parkering
Pool utomhus
Satellit-tv
Trädgård
Bekvämligheter extraheras av AI.
Luftkonditionering
Swimmingpool

Yalı

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår2018