Hisnande elegans: Triplex takvilla med panoramautsikt över havet i Cannes

Cannes, 37 Av. des Hespérides
Takvåning • 5 säng. • 512 Kvadratmeter • Översta våningen • tillgänglig nu
160 554 779 SEK

Välkommen till symbolen för lyxigt boende i Cannes Palm Beach! Denna extraordinära takvilla, som sträcker sig över tre påkostade nivåer, presenterar en oöverträffad bostadsupplevelse med hisnande panoramautsikt över havet. Denna Triplex-bostad är minutiöst renoverad till högsta standard och har överdådiga ytor på sin expansiva boyta på 512 m2.

Denna exklusiva fastighet ligger i en ny och prestigefylld bostad vid havet och ligger på 2:a, 3:e och 4:e våningen. Detta hem består av totalt 5 sovrum med eget badrum, 2 mottagningsrum och 2 kök och är utformat för dem som uppskattar de finare sakerna i livet.

Stig upp till toppen av lyxigt boende på den 175 m2 stora terrassen, komplett med en privat och uppvärmd pool tillsammans med en motströmssimfunktion. På översta våningen finns en exklusiv takterrass som förvandlats till ett soldränkt solarium.

Med höga volymer i vardagsrummen, marmortrappor inomhus och en hiss som sömlöst förbinder varje våning är denna triplex ett mästerverk av design och funktionalitet.

Layouten utvecklas enligt följande:

2:a våningen:

  • Rymligt och ljust vardagsrum, matsal och kök.
  • Två sovrum med eget badrum och fängslande terrasser med havsutsikt.

3:e våningen:

  • Ett fantastiskt sovrum på cirka 70m2 med omklädningsrum och privat terrass.
  • Ytterligare två sovrum med eget badrum.

4:e våningen:

  • Ett stort mottagningsrum, kök och kontor.

För absolut bekvämlighet har bottenvåningen sex säkra parkeringsplatser som betjänas av en hiss.

Denna sällsynta möjlighet att förvärva en oas vid havet i det blomstrande Palm Beach-området erbjuder hisnande panoramautsikt från Cap d'Antibes till Palm Beach, som omfattar Lerinsöarna. De utsökta stränderna i Moure rouge ligger precis utanför dörren.

Renoveringen av denna fastighet närmar sig slutförandet och visar upp lyxig inredning och noggrann uppmärksamhet på detaljer. Utforska framtidens möjligheter med våra 3D-projektbilder.

Missa inte chansen att göra detta exceptionella residens vid havet till ditt. Kontakta oss idag för en privat visning av detta oöverträffade mästerverk - ett måste för dem som söker toppen av lyxigt boende vid kusten.

Utrymmen

Sovrum5

Ytor

Boende512 Kvadratmeter
Hiss
Parkering
Terrass

37 Av. des Hespérides, Cannes

Panorama utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data