Hus för Köp i Setúbal Municipality, Portugal

Setúbal Municipality
Villa • 3 rum • 2 säng. • 1 bad. • 64 Kvadratmeter • ref.: STB1222
2 380 018 SEK
Vi presenterar denna villa med 2 sovrum i Faralhão, i Setúbal.

Med en golvyta på 64,08m2 erbjuder denna fastighet möjligheten att expandera, antingen genom att gå med i vinden eller skapa ytterligare en T1.
Dessutom innehåller den ett garage och ett utomhusområde som du kan använda och njuta av på de mest varierande sätt, från byggandet av en pool till en grill att njuta av med familjen en vacker sommareftermiddag.

Det bör noteras att denna fastighet kräver vissa moderniseringsarbeten för att uppfylla samtida standarder och ge all nödvändig komfort.
Detta är dock en utmärkt investering för dem som letar efter anpassningsbara bostäder på en pittoresk plats som Faralhão.

Missa inte möjligheten att köpa denna mångsidiga fastighet, som kan anpassas efter dina behov och preferenser. Kontakta oss för mer information eller för att boka ett besök!

CE: E
Boyta: 64.08m2
Lic. AMI: 11745

https://www.youtube.com/watch?v=sKZrZcblUOY

DreamTEAM Real Estate är ett företag specialiserat på fastighetsrådgivning, dedikerat till att erbjuda en komplett och personlig service, både för ägare som vill sälja sina fastigheter och för dem som vill investera på fastighetsmarknaden, oavsett om det är för bostäder eller kommersiella ändamål.

Vårt team består av erfarna och högt kvalificerade yrkesmän, med specialiserad utbildning, som är beredda att möta alla utmaningar som fastighetsbranschen innebär. Vi värdesätter kunskap och expertis och ser till att våra kunder drar nytta av de bästa lösningarna och råden när det gäller fastigheter.

Sedan starten 2015 har vi samlat på oss omfattande erfarenhet och utvecklat ett rykte om excellens och noggrannhet i vårt arbete, vilket gör att vi kan ge snabba och effektiva svar och hitta de bästa fastighetslösningarna för att möta varje kunds specifika behov.

Vi tror att framgång ligger i att tillhandahålla en differentierad och personlig service. Varje kund är unik och vårt mål är att fullt ut förstå deras förväntningar och mål på fastigheter och tillhandahålla en skräddarsydd tjänst som överträffar deras förväntningar. Vi kombinerar personlig service med omfattande kunskap om fastighetsmarknaden, vilket säkerställer att våra kunder har tillgång till de bästa möjligheterna och expertråd.

På DreamTEAM Real Estate är vi fast beslutna att etablera långsiktiga relationer med våra kunder, baserade på transparens, förtroende och excellens. Vårt fokus är att tillhandahålla effektiva och tillfredsställande fastighetslösningar och bygga upp ett gediget rykte som riktmärke och pålitligt företag inom sektorn.

Om du letar efter ett dedikerat och erfaret team som hjälper dig att sälja din fastighet, eller vägleda dig i dina fastighetsinvesteringsbeslut, är DreamTEAM Real Estate här för dig.

Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att framgångsrikt uppnå dina fastighetsmål.

DreamTEAM Real Estate är glada över att samarbeta med FinanceSTAR Credit Intermediaries, ett varumärke som är certifierat av Portugals centralbank, vars kvalitetsstämpel och förtroende med nummer 0004545, garanterar att alla regler och krav som krävs för att fungera som kreditförmedlare följs, vilket ger en pålitlig och transparent tjänst i alla skeden av processen för att få fastighetskredit. Detta partnerskap inom fastighetskreditområdet gör att vi kan erbjuda en ännu mer omfattande och specialiserad tjänst.

Genom att arbeta tillsammans med FinanceSTAR kan vi erbjuda ett brett utbud av fördelar till våra kunder. En av kreditförmedlarens huvuduppgifter är att förhandla om de villkor som banker och finansbolag presenterar för kundernas räkning. Det innebär att du, förutom att presentera de tillgängliga kreditalternativen, får bästa möjliga villkor, såsom förmånligare räntor, adekvata villkor och flexibilitet i avtalsvillkoren.

Genom vårt partnerskap med FinanceSTAR kan vi erbjuda våra kunder en djupgående analys av deras behov och finansiella profil för att kunna presentera de mest lämpliga och personliga kreditalternativen. Dessutom gör FinanceSTAR hela processen tydligare, enklare, begripligare, snabbare och effektivare, vilket gör det lättare för kunderna att fatta beslut.

På DreamTEAM Real Estate är vi fast beslutna att erbjuda våra kunder en komplett och tillfredsställande upplevelse, från fastighetsrådgivning till stöd i processen att få kredit. Vårt partnerskap med FinanceSTAR stärker vår förmåga att erbjuda specialiserade tjänster och skräddarsydda lösningar, vilket gör drömmen om fastighetsförvärv till en tillgänglig och framgångsrik verklighet för våra kunder.

Kontakta oss idag och ta reda på hur DreamTEAM Real Estate, i samarbete med FinanceSTAR Credit Intermediaries, kan hjälpa dig att hitta de bästa fastighetskreditlösningarna och göra ditt fastighetsprojekt till verklighet snabbt, effektivt och säkert.
 

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum1
Garage (utomhus)1

Ytor

Boende64 Kvadratmeter
Garage

Setúbal Municipality

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data