Hus för Köp i Saint-Cyr-sur-Mer, Frankrike

Saint-Cyr-sur-Mer
Hus • 4 rum • 3 säng. • 81 Kvadratmeter • ref.: 1440717
4 465 391 SEK
iad Frankrike - Emma Colin erbjuder: SAINT CYR SUR MER. Möjlighet att ta vara på detta charmiga hus att renovera beläget i ett lugnt och eftertraktat bostadsområde.

Den består på bottenvåningen av ett GARAGE med direkt tillgång till husets inre, ett KÖK, ett VARDAGSRUM/MATSAL som vetter mot en vacker TERRASS och en LITEN TRÄDGÅRD i söderläge.

På övervåningen, 3 vackra sovrum, ett litet omklädningsrum, ett badrum och en separat toalett.

Fördelarna: intelligent layout utan förlust av utrymme, behagliga volymer, ljusstyrka, garage med automatisk öppningsdörr, plats.

Perfekt läge, lugnt och nära till centrum, skolor, kommunikationer och affärer i närheten.
Perfekt pied-à-terre/andra hem, förstagångsköpare eller investering.

Renoveringsarbete förväntas.

Denna fastighetsannons är för 1 huvudtomt belägen i en bostadsrätt som bildar totalt 30 tomter som inte är föremål för något pågående förfarande och med ett avgiftsbelopp på cirka 90,33 € per månad (dvs. 1083,96 € per år) som deklareras av säljaren. Förmedlingsavgifter betalas av säljaren. Energiklassningsinformation för denna fastighet: ENERGIKLASS D index 200 och KLIMATKLASS B index 6. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Géorisques webbplats: www.georisques.gouv.fr. Denna fastighetsannons har skrivits under redaktionellt ansvar av Emma Colin EI (ID 52665), oberoende fastighetsmäklare (utan holdingfonder), handelsagent för SAS I@D Frankrike registrerad hos RSAC i TOULON under nummer 891679110, innehavare av fastighetskortet på uppdrag av företaget I@D France SAS.

Utrymmen

Rum4
Våningar1
Sovrum3

Ytor

Boende81 Kvadratmeter
Tomt60 Kvadratmeter
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Trädgård

Saint-Cyr-sur-Mer

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypHus
Byggår1975
Energieffektivitet
D
200
Miljöpåverkan (CO₂)
B
6