Lägenhet till salu nära de nya skidbackarna

Colere
Ny lägenhet • 1 rum • 2 säng. • 2 bad. • 88 Kvadratmeter • Översta våningen
3 450 504 SEK

I Colere, inne i det prestigefyllda residenset NEVILAND RESORT, intill de nya skidliftarna Ski Area 2200, presenterar vi det nya bostadsområdet som består av bostadslösningar med typer av trerums-, fyrarumslägenheter och stugor, med energiklassning i A4.
Innovation samtidigt som traditionen bibehålls, detta är andan som animerar det nya projektet inom NEVILAND RESORT. De oundvikliga materialen som sten och trä kombineras med element med en modern och minimalistisk stil för att skapa ett unikt och prestigefyllt komplex. Förutom den innovativa designen har den mest funktionella logiken antagits, tack vare avlägsnandet av arkitektoniska hinder med införandet av hissar för varje ingång.
I detta tillkännagivande presenterar vi trerumslösningen.
Från huset kan du ta dig till linbanan Colere Infinite Mountain direkt till fots för att njuta av de vackra backarna i skidområdet Ski Area 2200.
Innovation samtidigt som traditionen bibehålls, detta är andan som animerar det nya projektet inom NEVILAND RESORT. De oundvikliga materialen som sten och trä kombineras med element med en modern och minimalistisk stil för att skapa ett unikt och prestigefyllt komplex. Förutom den innovativa designen har de mest funktionella logikerna antagits.
Colere är inte bara en plats, det är en upplevelse som omfamnar vinterns magi och löftet om oförglömliga äventyr i snön. Äventyr som har som scen det renoverade skidområdet "Colere Ski Area 2200" som kommer att transportera vintersportälskare till en värld av autentiska känslor. Skidområdet som ligger på 2 200 meters höjd över havet erbjuder optimala förhållanden, som garanteras även vid låg nederbörd tack vare utbyggnaden av reservoaren i Polzone och konstsnösystemet i alla backar. De nya moderna liftarna, som Leitners gondolliftar och stolliftar, kommer att ta tusentals människor till toppen för dagar av skidåkning. Och det råder ingen brist på nyheter för den närmaste framtiden eftersom ytterligare förbättringar förväntas, till exempel renoveringen av Plan del Sole och Cima Bianca deluxe-refugerna med sviter och spa, och skapandet av en cykelpark, vilket gör Colere till ett mångsidigt och attraktivt resmål för bergsälskare, inte bara på vintern.

Utrymmen

Rum1
Sovrum2
Badrum2
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende88 Kvadratmeter
Bastu
Garage
Grill
Internet
Luftkonditionering
Snabbtelefon
Säkerhet
Trädgård
Ångbastu
Bekvämligheter extraheras av AI.
Hiss

Colere

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2023
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data