Hus för Köp i Marrakech, Marocko

Marrakech
Hus • 8 rum • 5 säng. • 5 bad. • 450 Kvadratmeter • ref.: VM2765-COMPANY34605JRW
10 206 978 SEK
Villan är idealiskt belägen på den prestigefyllda vägen från Fez till Marrakech och erbjuder sina invånare en perfekt kombination mellan lugnet på landsbygden och närheten till den livliga staden Marrakech.
På en rikt anlagd och omsorgsfullt underhållen tomt på 5000 m² har villan en magnifik pool som erbjuder en idyllisk plats att koppla av. Uteserveringarna inkluderar två rymliga terrasser (en vinter och en sommar), en skuggig pergola och en grillplats, perfekt för att underhålla gäster eller helt enkelt njuta av lugna stunder utomhus.
Villan, med en boyta på 450 m², förkroppsligar marockansk elegans med en "beldi chic" arkitektur. Arkitektoniska detaljer inkluderar moriska valv blandat med modern stil. Vardagsrummen är generösa, med ljusa vardagsrum, 5 rymliga sovrum och deras atypiska badrum. Panoramafönster släpper in naturligt ljus i alla rum och skapar en varm och välkomnande atmosfär.
Villan är utrustad med alla moderna bekvämligheter, med ett fullt utrustat kök, luftkonditioneringssystem, ett gym, en brunn och andra många fördelar. Generösa förvaringsutrymmen och gott om parkeringsplatser ingår också.
Förmedlingsavgifter som ska betalas av säljaren och köparen. Mäklararvode ingår på 25 350 € inklusive moms, som ska betalas av köparen. Denna fastighet erbjuds dig av en kommersiell agent.

Din rådgivare i Lloyd & Davis Marocko: Najia BOUGHARBAL - Tel. +212661871941
Handelsagent (enskild firma)

Utrymmen

Rum8
Sovrum5
Badrum5

Ytor

Boende450 Kvadratmeter
Möblerad
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Grill
Luftkonditionering
Parkering
Terrass

Marrakech

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över landsbygd