Hus till salu i San Serafino, Italien

San Serafino
Villa • 3 rum • 2 säng. • 1 bad. • 80 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: https://andreaanedda.it/portfolio/san-serafino-lago-omodeo/
1 623 071 SEK

Denna fastighet är till salu.

Vi ligger i ett vackert landskap på centrala och västra Sardinien, trettio kilometer från Oristano.

På en plats för tillbedjan som symboliserar historia, tradition och äkthet erbjuder vi dig detta fantastiska residens i San Serafino som sticker ut i en krök av den vackra sjön Omodeo, här är helgedomen och novenariet nedsänkta i det suggestiva landskapet i Ghilarza-territoriet.

Fastigheten är omgiven av en vacker, perfekt välskött trädgård som sträcker sig över cirka 150 kvadratmeter och två utomhusområden som sträcker sig från en relaxavdelning till en annan tillägnad gemytliga luncher och middagar där en utmärkt grillstek verkligen inte kan missas.

Fastighetens interiör, väl utformad och organiserad in i minsta detalj av en välkänd öarkitekt, är en vacker syn. Bottenvåningen, med 2 ingångar, vetter mot vardagsrummet där ett elegant vardagsrum med öppen spis och ett öppet kök, med skräddarsydda möbler av lokala hantverkare, gör hela miljön bekväm och unik.

Övervåningen, utrustad med två sovrum och en bekväm klädkammare, öppnar upp mot vardagsrummet tack vare ett scenografiskt designarbete.

Uppmärksamheten på detaljer, valet av material som används, möblerna och de designarbeten som finns gör denna fastighet avundsvärd och unik i sitt slag.

Utrymmen

Rum3
Sovrum2
Badrum1
Parkeringsplatser (inomhus)1

Ytor

Boende80 Kvadratmeter
Tomt150 Kvadratmeter
Grill
Möblerad
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

San Serafino

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Sjöutsikt
Trädgårdsutsikt
TypHus
Byggår2013
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data