Bottenvåning trädgårdslägenhet i centrum av byn Champéry 2,5 rum

Champéry
Lägenhet • 2.5 rum • 59 Kvadratmeter • ref.: Antheme
Pris på begäran
Avanthay Real Estate - Champéry

Charmig lägenhet på bottenvåningen med trädgård, idealiskt belägen i hjärtat av den pittoreska byn Champéry. Detta 2,5-rumsresidens ligger bokstavligen en kort promenad från alla bekvämligheter.

När du kommer in möts du av en garderob som leder till en gemytlig lounge med öppen spis samt en matplats. Härifrån kan du komma åt en solig balkong och trädgårdsterrass, vilket skapar ett inomhus- och utomhusutrymme som är perfekt för avkoppling och underhållning.

Köket är snyggt slutet, vilket ger ett dedikerat utrymme för matlagning. Det stora sovrummet, som vetter mot söder, har en dubbelsäng, vilket skapar en varm och bekväm atmosfär. Det egna badrummet är utrustat med dusch och toalett.

Förutom detta välkomnande vardagsrum är denna fastighet utsmyckad med en utomhusparkeringsplats, källare, skidrum och gemensam tvättstuga, vilket ger ytterligare praktiska egenskaper.

Denna lägenhet i Champéry är en sällsynt möjlighet att äga en pied-à-terre i en livlig alpby. Missa inte chansen att uppleva fjälllivet i denna vackra miljö. Kontakta oss idag för att boka ett besök och låta dig upptäcka det.

FÖRSÄLJNING TILL FRITIDSHUS OCH UTLÄNNINGAR TILLÅTEN

Utrymmen

Rum2.5
Balkonger1
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende59 Kvadratmeter
Balkong
Hiss
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Trädgård

Champéry

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över trädgård
Söderläge
TypLägenhet
Byggår1995