Trähus med stor tomt i Campillo, Lorca, Spanien

Lorca, Camino de Vera
Hus i byn • 2 säng. • 1 bad. • 70 Kvadratmeter • Bottenvåning • ref.: 21536
1 500 134 SEK

Corporación Inmobiliaria Lorca, säljer detta fantastiska trähus i området El Campillo, beläget i ett av de bästa områdena i Lorca. Det har ett fantastiskt läge, med utsikt över fruktträdgården i området, i en lugn och trevlig atmosfär.

Det är ett hus med 100m2. Huset är byggt av trä och ligger på bottenvåningen med ett vardagsrum-kök i öppen planlösning, två dubbelrum och ett badrum. Tomten har 5000m2 och är helt inhägnad och med fruktträd i produktion.

Campillo-området ligger mycket nära staden Lorca, det har utmärkta kommunikationer till alla tjänster, bra förbindelser med motorvägen Murcia-Almeria och till och med motorvägen Lorca-Águilas, det har också två skolor, en för spädbarn och primär och den andra för sekundär, CEIP Pasico Campillo, Medical Center, flera apotek, cafeterior, restauranger, stormarknader, köpcentret Parque Almenara.

Corporación Inmobiliaria är en fastighetsbyrå som specialiserat sig på förmedling av köp och försäljning av fastigheter. Vi har för närvarande två kontor i Lorca, ett på Plaza del Óvalo och ett i Lorca San José.

Tjugofem års erfarenhet garanterar vår professionalism och noggrannhet i utvecklingen av vår kommersiella verksamhet.

Vi är för närvarande etablerade i Murcia stad, Lorca stad, Águilas, Almeria kusten och Orihuela kusten, vi erbjuder dig också en bred portfölj av första och andra handbostäder.

Utrymmen

Sovrum2
Badrum1

Ytor

Boende70 Kvadratmeter
Tomt5000 Kvadratmeter
Grill
Luftkonditionering
Trädgård

Camino de Vera, Lorca

EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data