Verbier off-market

Verbier
Hus • 5.5 rum • 559 Kvadratmeter • ref.: AH1526
Pris på begäran
En unik off-market-fastighet med en exceptionell design som perfekt balanserar estetik och funktionalitet. Den ligger på de höga bergsplatåerna och smälter sömlöst in i den naturliga miljön och antar de tidlösa arkitektoniska teknikerna från det förflutna samtidigt som den införlivar modern teknik.

Beläget i det privilegierade området Les Esserts, med tillgång nära skidbackarna, erbjuder denna fantastiska och unika stuga exceptionella fördelar inklusive en inomhuspool, vinkällare, smart boende, inomhusparkering och mycket mer. Designad för att ha rymliga sovrum med eget badrum, detaljerad finish, stort privat uterum, modernt kök med vinkällare, generöst och bekvämt vardagsrum.

Denna stuga är byggd helt och hållet av de bästa hantverkarna och kombinerar finess, modernitet och lokala högklassiga material. Den sofistikerade stugan gör den till en unik och sällsynt fastighet att äga.

För att ta reda på mer om våra off-market-fastigheter, inbjuder vi dig att kontakta oss. Vi ger dig gärna detaljerad information och svarar på alla frågor du kan ha.

Tveka inte att kontakta oss per telefon på +4178.696.22.59. eller maila oss på clevene@swisshomesintl.com. Vårt dedikerade team är här för att hjälpa dig att förverkliga ditt bergslivsprojekt och hjälpa dig att utforska de exklusiva möjligheter som finns i vår portfölj av fastigheter utanför marknaden.

Foton som inte omfattas av avtalet

Utrymmen

Rum5.5
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende559 Kvadratmeter
Parkering
Bekvämligheter extraheras av AI.
Swimmingpool
Vinkällare

Val de Bagnes

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
TypHus
Byggår2023