Hus till salu, Tanya, Ruzsa, Ungern

Ruzsa
Bondgård • 15 rum • 12 säng. • 12 bad. • 1500 Kvadratmeter • Bottenvåning
19 806 970 SEK

Homoki Lodge, som ligger i hjärtat av den ungerska södra slätten strax söder om Budapest, är mer än bara en fastighet; Det är en unik tillflyktsort på landsbygden som omdefinierar lyx. Denna extraordinära egendom blandar sömlöst tidlös arkitektonisk skönhet med moderna bekvämligheter, vilket skapar en oas av sofistikering och stil som gör den till ett oemotståndligt val för kräsna investerare.

När du kliver in i den förtrollande världen av Homoki Lodge kommer du att upptäcka att det inte bara är en resort; Det är en investering i att skapa oförglömliga gästupplevelser. Anläggningen erbjuder en extraordinär blandning av klassisk design, moderna bekvämligheter och en atmosfär av ren njutning. Här är dina gästers komfort och njutning av största vikt, vilket gör det till en fristad där drömmar kommer till liv.

Men Homoki Lodge handlar inte bara om den fängslande interiören. Det är också en inkörsport till naturens skönhet och hisnande landskap. Med sin idylliska miljö låter resorten dina gäster fördjupa sig i lugnet i naturen och skapa bestående minnen och meningsfulla kontakter.

Denna fastighet representerar mer än bara en fastighetsinvestering; Det är ett uttalande om lyx och en symbol för ditt engagemang för att ge extraordinära gästupplevelser. Det är en investering i en framtid fylld av framgång och oförglömliga stunder, vilket gör det till en exceptionell möjlighet för dem som strävar efter att höja sina gästers semesterupplevelse.

Homoki Lodge har prestigefyllda kvalifikationer från Hungarian Village Tourism Board, prydd med fyra solrosor, och Hungarian Equestrian Tourism Board, som tjänar Four Horseshoes. Denna egendom är inte bara en fastighet; Det är en inbjudan att upptäcka en ny nivå av lyx och distinktion. Missa inte chansen att göra denna anmärkningsvärda resort till din egen – kontakta oss idag för att börja resan mot oförglömliga gästupplevelser på Homoki Lodge.

Utrymmen

Rum15
Sovrum12
Badrum12
Badrum3
Parkeringsplatser (inomhus)10

Ytor

Boende1500 Kvadratmeter
Tomt95000 Kvadratmeter

Ruzsa

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Vy över landskapet
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data