Magnifikt slott totalrenoverat

Choulex
Slott • 20 rum • 9 säng. • 7 bad. • 1000 Kvadratmeter • ref.: MS23069
234 189 373 SEK
Inbäddat i en grön miljö på den närliggande landsbygden i Genève, utom synhåll, sträcker sig denna privata egendom över cirka 5 000 m2 helt sluten mark som erbjuder perfekt avskildhet. Den arkitektoniska ensemblen inkluderar särskilt ett historiskt residens från 1700-talet och gynnades av en fullständig restaurering 2010, utförd med mycket avancerade material.

Denna oas av fred blandar skickligt gammaldags charm och modern sofistikering. Den har flera receptioner, förbundna med ett magnifikt glastak och betjänas av en hiss. Det finns sju sovrum inklusive en stor master svit som upptar hela första våningen i huvudbyggnaden, inklusive ett sovrum, ett TV-rum, två omklädningsrum och två dedikerade badrum.

Boendet för vaktmästaren upptar en av byggnaderna och lägger till ytterligare två rum till det totala (dvs. totalt 9 rum).
Det gamla stallet, förvandlat till en sublim inomhuspool, samt en vacker anlagd trädgård bidrar till den avkopplande atmosfären på gården.
Ett dubbelgarage, en stor utomhusparkeringsplats och en intilliggande fruktträdgård på 1 000 m2 kompletterar denna atypiska fastighet.

Utrymmen

Rum20
Sovrum9
Badrum7

Ytor

Boende1000 Kvadratmeter
Totalt6000 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Garage
Hiss
Parkering

Choulex

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vy över landskapet
TypHus
Byggår1750
Renoveringsår2010